Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 7: Keep Control





Συμπαθητική εβδομάδα ήταν αυτή που μας πέρασε, με αρκετά υψηλά σκορ και τους περισσότερους αστέρες του Fantasy Game να αποδίδουν από ικανοποιητικά έως εξαιρετικά. Η ομάδα μας έδωσε 195,5 πόντους, αρκετά υψηλό σκορ το οποίο θα ήταν βέβαια πολύ καλύτερο αν δεν είχαμε πέσει στην παγίδα Erceg. Τι να κάνεις βέβαια, είναι ένας παίκτης που δίνει υψηλά σκορ όσο συχνά δίνει και αρνητικά, απλά όταν έχεις κλείσει την πρώτη ημέρα με +170 πόντους και περιμένεις Krstic Erceg, έχεις κάθε λόγο να πιστεύεις ότι θα «καβαλήσεις» τους 200!


 Γιατί αγόρι μου, γιατι; Πάλι τα ίδια;

Η εβδομάδα που μας έρχεται κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπυ των αιωνίων, που πέρα από την αίγλη και το γόητρο έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα οι παίκτες από τους οποίους μπορούμε να περιμένουμε υψηλά σκορ είναι πλέον σημαντικά περιορισμένοι, με την προσθήκη κάποιων –ελάχιστων- νέων και την «ανάκαμψη» κάποιων άλλων. Στην πρώτη περίπτωση θεωρούμε ότι ανήκει ο Simon, που γενικά δίνει καλές παραστάσεις και με την απουσία Bykov και τον παροπλισμό Williams έχει πάρει ευθύνες. Επίσης και ο σταθερός και με πολύ υψηλό χρόνο συμμετοχής Bogdanovic της Παρτιζάν. Στη δεύτερη κατηγορία θα μπορούσαμε να βάλουμε Hendrix-Bonsu. Φυσικά δε συνεπάγεται ότι θα κάνουν και πάλι υψηλότατα σκορ, αλλά είναι γεγονός ότι τα έχουν κάνει πάνω από 1-2 φορές φέτος, οπότε μπορεί ανά πάσα στιγμή να τα επαναλάβουν.

Στις αλλαγές της εβδομάδας θα κινηθούμε μάλλον συντηρητικά, «προφυλάσσοντας» την ομάδα μας από παίκτες που πιθανώς να πιεστούν αυτή την αγωνιστική. Τα δυαροτριάρια μας κανονικά θα έπρεπε να μείνουν ως έχουν αφού και υψηλά σκορ δίνουν και σχετικά σταθεροί παίκτες είναι. Ένα ερωτηματικό γενικά είναι και ο Dentmon, αλλά παίρνουμε το ρίσκο να τον κρατήσουμε αφού κρίνουμε ότι σε ένα παιχνίδι run and gun όπως αυτό που πιστεύουμε ότι θα γίνει στην Ισπανία, παίκτες σαν αυτόν ευνοούνται. 

... Βάστα γερά!

Ο κίνδυνος φαίνεται να έρχεται «από ψηλά», και συγκεκριμένα από το δίδυμο Dunston-Erceg. Ο πρώτος αν και φορμαρισμένος αναμένεται να πιεστεί στο ΟΑΚΑ και υπό τον κίνδυνο να πάει χαμηλά το σκορ, θα τον ανταλλάξουμε με τον Κριάπα, που παίζει μεγάλο ντέρμπι με τη Μακάμπι και σε τέτοια ματς σχεδόν πάντα αποδίδει. Στη θέση του Erceg και για τον ίδιο περίπου λόγο (πρώτο λόγο οι άμυνες, λογικά το παιχνίδι θα πάει σε χαμηλό σκορ), θα επιλέξουμε το Medley. Υπάρχει κίνδυνος να «φάμε» κανένα 30ρι του Erceg και να πέσουμε σε κατάθλιψη, αλλά ο Medley λογικά ένα 15-17 θα το δώσει πιο σίγουρα, ενώ έχει αποδεδειγμένα τη δυνατότητα να δώσει ένα ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η ομαδάρα μας έχει ως ακολούθως:

Sergio
76
Dentmon
70,3
Fernandez
76,5
Preldzic
76,6
Delaney
73,9
Langford
77
CanerMedley
65
Khryapa
42,3
Krstic
56
Lasme
50
team credits
663,6
unspent credits
33,7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου