Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Euroleague Fantasy Challenge week 8: Asian Handicap!


Είναι πραγματικά δύσκολο να συγκεντρωθώ στο post αυτής της εβδομάδας καθώς προσωπικοί λόγοι και ένα μακρινό ταξίδι με αναγκάζουν να επικεντρωθώ σε άλλα, πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το μπάσκετ (υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το μπάσκετ άραγε;). Είναι και αυτός ο πραγματικά αδιάφορος αγώνας της Τετάρτης που μας πιέζει ακόμα περισσότερο και θολώνει το μυαλό. Τέλοσπαντων, ευελπιστούμε να επιστρέψουμε με πιο καθαρό μυαλό και πιο δραστικές προτάσεις, γιατί είναι γεγονός ότι η χρονιά κυλάει χλιαρά σαν άνοστος, παρατημένος στο γραφείο καφές!


Όταν τα λεγόμενα στοιχήματα σου, σου δίνουν λιγότερα απ ότι οι αλλαγές τους, τι να σχολιάσεις. Όταν έχεις δύο τραυματίες στη δεκάδα σου (Rudy, Παπαπέτρου) πώς να προσδοκάς το κάτι παραπάνω; Εν πάσει περιπτώσει, το παιχνίδι είναι μαραθώνιος και δεν κρίνεται από τα μικρά σπριντ. Η ομάδα μας είναι στελεχωμένη καλά, και θέλει απλά μικρές ενέσεις τύχης και ποιότητας. Αυτές θέλουμε να δώσουμε αυτή την εβδομάδα. Επειδή μάλιστα οι αλλαγές μας υποδεικνύονται σε απόλυτο βαθμό από τους 3 τραυματίες, το έργο μας περιορίζεται και ίσως γίνεται πιο εύκολο (το αποτέλεσμα θα δείξει φυσικά): HeurtelRudy και Udoh είναι στα πιτς, και οφείλουμε τόσο να πορευτούμε χωρίς αυτούς (43 πόντοι μέσο όρο) όσο και να «παντρευτούμε» κάποιους παίκτες (Παπαπέτρου) που σκοπεύαμε να ανταλλάξουμε. Πλάκα πλάκα, ο μικρός απέναντι στην αστεία άμυνα της Αρμάνι μια χαρά πάρτυ θα κάνει!

Λογικά θα τον έχει πάρει μέχρι και η γιαγιά μου...

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι είχαμε και 13 credits στην άκρη, οπότε βγαίνουμε στην αγορά με γεμάτο πορτοφόλι και θα ψάξουμε δυνατά ονόματα! Ακολουθώντας τη λογική που αναπτύξαμε στην ανάρτηση της περασμένης εβδομάδας, φέρνουμε στο ρόστερ μας τον Rochestie που έχει τρομερή ποιότητα και παίζει με ομάδα που δεν ξέρει τι θα πει άμυνα και τον Delaney που πιθανώς να μην πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά έρχεται για να μείνει!

Η τρίτη αλλαγή που είναι και το στοίχημα της εβδομάδας, είναι ο Quincy Miller. Καλά πλέον δε θεωρώ ότι αποτελεί λαυράκι, αλλά θα δώσει τα σίγουρα credits, και ευελπιστούμε να πάρουμε τουλάχιστον διψήφιο σκορ από τον Αμερικανό του Ερυθρού Αστέρα.

Η ομάδα μας λοιπόν που κατεβαίνει για να σαρώσει στο τεραίν, είναι η παρακάτω:


Καλή επιτυχία σε όλους, ευελπιστώ να επανέλθω με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη χώρα που αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το μπάσκετ!!!

6 σχόλια:

  1. 165 πόντοι και κατακόρυφη άνοδο στην βαθμολογία την προηγούμενη αγωνιστική..Αν και με πολλή τυχη μιας που ρενφροε-μιλερ-ντε κολο κάτα τύχη ήταν μέλη της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική..καλά ναι ο τζεντιλε αλλά η απουσία του έκανε καλό..

    Renfroe -> Sergi Rodriguez
    Wanamaker

    Rudy -> Causeur
    Smith
    Delaney
    De Colo

    Miller
    Vesely
    Hunter
    Bilan -> Jankunas

    nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τραυματισμος του Rudy απογύμνωσε τη θέση SG/SF όσον αφορά τους παίκτες που μπορεί να δώσουν πολύ ψηλά σκορ. Ο Causeur κάνει φοβερή χρονιά αλλά δε μου κάνει καρδιά να τον πάρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Δάσκαλε και υπόλοιπα εκλεκτά μέλη. Εγώ επιτέλους για φέτος έκανα μεγάλο σκορ, με 198,8 και 52η θέση στην κατάταξη της εβδομάδας και πλέον 484η στην γενική. Σκοπός μου για αυτήν την εβδομάδα ήταν απλώς να πάρω τον Βέσελι, που πιστεύω θα κάνει πάρτι απέναντι στους ψηλούς της Ρεάλ. Έτσι οι αλλαγές μου κινήθηκαν σ'αυτόν τον άξονα και η ομάδα διαμορφώθηκε ως εξής:

    Beaubois - Koponen
    Rodriguez
    Nando De Colo
    Delaney
    Mardy Collins
    Bogdanovi - Hackett
    Quincy Miller
    Othello Hunter - Jan Vesely
    Ioannis Bourousis
    Victor Claver

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίνοντας από το πρώτο ημίχρονο μια χαρά σου βγαίνει το πλάνο "παίρνω Vesely πάσει θυσία"! Ελπίζω να πάρει μπρος ο Sergi πάντως γιατί αυτό το -4 μου έχει κάτσει στο λαιμό...

      Διαγραφή
  4. Μετά από μία κακή αγωνιστική που με έριξε καμια 90αρια θέσεις στην κατάταξη προσπάθησα να ανασυνταχτώ και στις θέσεις των Datome, Rudy, Tomic (δεν τα πάει σταθερά καλά στο ΟΑΚΑ) ήρθαν DeColo, Eyenga, Miller και το ρόστερ διαμορφώθηκε ως εξής:

    Wanamaker
    Calathes
    DeColo
    Delaney
    Smith
    Eyenga
    Bilan
    Bourousis
    Hunter
    Miller

    Αυτό το DNP του Smith ποιος να το περιμένει?

    Άσχετο αλλά ήθελα να το πω.. O Bertomeu και η παρέα του ένα site της προκοπής δε μπορούν να φτιάξουν, ελπίζω να μην καταντήσουν τη Euroleague με 16 ομάδες σαν το site της.

    PS: Με τον Sin kazama είπαμε να δίνουμε κι εμείς τις απόψεις μας για το fantasy στο http://badbasket.blogspot.gr/.

    Ένα μεγάλο credit και ευχαριστώ στον MisterKidd που μας έμπασε στα κόλπα του παιχνιδιού!

    PS 2: Φυσικά μίστερ Mister αν θες να γράψεις στο μπλογκ, είτε περί fantasy, είτε για οτιδήποτε άλλο μπασκετικό σε περιμένουμε! H πρόσκληση ισχύει και για το Νίκο.

    Για να μην πιάνω άλλο το χώρο εδώ τα mail μας είναι: sinkazama82@gmail.com & frans1212@hotmail.com

    PS 3: Να περάσεις τέλεια στο ταξίδι σου φίλε Mister!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιας και βλέπω πως το έχεις παρατήσει το σπορ δάσκαλε, μήπως τελικά να έρθεις να τα γράφουμε μαζί στο Badbasket;

    ΑπάντησηΔιαγραφή