Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 3: Keep on trying (update)





Άλλο ένα ρεσιτάλ ενημέρωσης έδωσε η επίσημη σελίδα της Euroleague αναφορικά με τους τραυματίες και τους συμμετέχοντες στα παιχνίδια της περασμένης εβδομάδας. Αυτό φυσικά είχε σημαντικές επιπτώσεις στις επιλογές των παικτών και ακόμη περισσότερο στην απόδοσή τους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ακατανόητη επιλογή κάποιων προπονητών για μικρή συμμετοχή των παικτών τους (πχ ο Μίροτιτς έπαιξε 11 λεπτά, ο Medley 16) μας έδωσε τη δυσκολότερη έως τώρα εβδομάδα στο fantasy. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε «πάλι καλά» για τους 120κάτι πόντους μας, και προχωράμε παρακάτω.


Την εβδομάδα αυτή τα κουκιά μας είναι μετρημένα, αφού θα ήταν αχαριστία να αλλάξουμε το δίδυμο των PG. Απ ότι φαίνεται δύσκολα θα το αλλάξουμε γενικά από εδώ και πέρα, αν και ποτέ μη λες ποτέ.

Στις θέσεις 2-3, ο Nocioni δεν πάει πουθενά, ο Σπανούλης περιμένουμε να κουβαλήσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα, και ο Preldzic είναι αναντικατάστατος παρά το μικρό του σκορ αυτή την εβδομάδα. Θα προτιμήσουμε να δώσουμε το Rudy, αν και ξεκουράστηκε αυτή την Κυριακή στο Ισπανικό πρωτάθλημα… Φοβόμαστε μήπως ξεκουραστεί και στην Ευρωλίγκα. Στη θέση του ένας παίκτης που είχαμε ορκιστεί να μην αφήσουμε ποτέ, αλλά ξεχαστήκαμε και το πληρώσαμε: Keith Langford.

 Συγγνώμη παιχταρά μας!

Στους ψηλούς θα φύγει ο Medley που πρέπει να τα έχει φτιάξει με την κόρη του προπονητή του (καμία άλλη εξήγηση δεν έχω για την πτώση στα λεπτά συμμετοχής του), και θα έρθει ο Hendrix που φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του και η Lokomotiv τον χρειάζεται αφού κάτι δεν πάει καλά με τον Brown...Και αφού πήραμε τα credits του Khryapa (δυστυχώς όχι και τους πόντους), θα τζογάρουμε με το Macvan που παίζει μόνος του στη γραμμή ψηλών της Galatasaray.

Εάν στην πορεία της εβδομάδας επανέλθουν Bonsu/Furkan, θα επανέλθουμε και εμείς με αλλαγές. Να σημειωθεί ότι με την επιλογή reset μπορούμε να ακυρώσουμε τις τελευταίες μας αλλαγές και να ξαναφτιάξουμε την ομάδα μας.

14/1/2014 Ενημέρωση-σφήνα: Στο χθεσινό ματς της Γαλατά έπαιξαν τόσο ο Bonsu όσο και ο Furkan, οπότε η συμμετοχή του Macvan δεν έχει εγγυημένο χρόνο. Θα προτιμήσουμε να (ξανα)δώσουμε τη θέση στον Khryapa, οπότε οι αλλαγές μας είναι για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού δύο!

Η ομάδα μας λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής:

Sergio
72,6
Dentmon
65,2
Nocioni
80,8
Preldzic
82,5
Spanoulis
76,1
Langford
76,5
Mirotic
80,3
Hendrix
63,8
Κhryapa
35,1
Lasme
47,8
team credits
681,5
unspent credits
23,2

Καλή επιτυχία σε όλους! ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτή την εβδομάδα οι αλλαγές πρέπει να κλείσουν την Τετάρτη!!!

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα, αφού πέρασε η προηγούμενη γκαντέμικη εβδομάδα για να δούμε τι θα δούμε στη 13η!

    Στους πόιντς τα πράγματα φαίνονται απλά (αν υπάρχουν βέβαια αρκετά credits), η τριάδα Σέρχιο, Ντέντμον, Διαμαντίδη ξεχωρίζει μιας και ο ΜακΚάλεμπ παραείναι ασταθής.

    Στα δυαροτριάρια υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα: η τετράδα που επέλεξες, ο Rudy, o Delaney αν και παίζει στη Μαδρίτη, ο Bogdanovic στα 70 credits.. και πιο κάτω οι Ντράγκιτς, Σμιθ. Ίσως και ο Χόπσον αν και η Εφές φαίνεται να έχει πολλά προβλήματα.

    Τώρα στους ψηλούς πέρα από τη δυάδα Μίροτιτς, που μπορεί να έκανε 2 πολύ μέτρια ματς αλλά στα 80 μοιάζει με ευκαιρία και Λάσμε τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα. Πέρα από τον Χέντριξ ποιους δύο θα από τους επόμενους θα διάλεγες-διαλέγατε?

    - Τζέιμς, που μπορεί να προέρχεται από τραυματισμό αλλά απουσιάζει ο Σόφο
    - Μπονσού που έχει να δώσει ακόμα credits
    - Έρτσεγκ που κάνει ματσάρες τώρα τελευταία
    - Μπουρούση που νομίζω θα πάρει πιο πολύ χρόνο σήμερα λόγω βαριών κορμιών της Μπάγερν
    - Λοβέρν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα πως γυρνανε τα πραγματα...να μη μπορει κανεις να βρει 4 ψηλους της προκοπής! Προσωπικά θα απέφευγα Erceg (θα παίξουν και Bonsu και Furkan).

    Λοβερν θα δώσει λογικά το +12 αλλά δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει. Μπονσού επίσης δεν ξέρω αν θα παίξει πάνω από 20 λεπτά, έχει ανέβει ο Furkan. Τζειμς δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι...Ίσως να κοιτούσα και ένα εκ των Khryapa, Krstic, Lawal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίλημμα...
    Βλέποντας την ομάδα θα θελα να διώξω Λαβάλ,Ντιλέινι,Γουιμς και να πάρω Κρστιτς(με Χάινς εκτός),Μασιούλις(περιμένω πολλές επιθέσεις στο ποστ απέναντι σε λάιτ 3άρια με τον Λιθουανό να γεμίζει στατιστική),Λάνγκφορντ(που είναι καυτός και παίζει με την Λαμποράλ σε ματς run and gun)...και δεν μου φτάνουν για 0.2 κρέντιτ....
    Στα υπόψιν ο Μπογκντάνοβιτς(Μπόγκνταν) που έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον,αλλά δίνουμε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα λόγω Τσσκα.
    Τι να κάνω για να χωρέσω τους 3 που θέλω?
    Λέτε αντί Γουιμς να διώξω Σμιθ(μαζεύοντας 3 από Τσσκα...) ή να δώσω Χέντριξ αντί Λαβάλ(που τον φοβάμαι απέναντι σε Πλάις) και να μείνω με 35 κρέντιτ στο χέρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το λογικό είναι το δεύτερο, μιας και λόγω Πλάις παίζει να πάρει κι ο Μάριτς αρκετό χρόνο. Το πρώτο είναι ρίσκο αλλά μπορεί και να βγει. Υπήρξε βδομάδα που είχα τέσσερις από τη Ρεάλ και δεν πήγε καθόλου άσχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως οποιος εμεινε με συνθεση Ρεάλ, δεν έχασε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά..ψιλοαναμενόμενο να φύγει πολύ ψηλά το σκορ μιας και οι 2 ομάδες είναι πολύ up tempo. Και σκεφτόμουν σοβαρά τον Ρούντι αλλά δυστυχώς δεν τον πήρα.
      Τελικά δεν έκανα την αλλαγή Γουιμς-Μασιούλις και είπα για να μη μείνω με 3 της Τσσκα να διώξω Μίλος....για Ράις!(με αποζημίωσε πραγματικά ανέλπιστα ο τύπος)

      Διαγραφή