Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Euroleague Fantasy Challenge TOP 16 week10: Injury Update!




 Για πρώτη φορά χωρίς ελληνική εκπροσώπηση μετά από πόσα χρόνια;



Περίεργη αγωνιστική η τελευταία, περισσότερο για τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων και λιγότερο σε όρους fantasy game. Όποιος πάντως είδε τον αγώνα ΠΑΟ-Λαμποράλ θα είδε ένα Λάσμε εκτός τόπου και χρόνου, ενώ τον ίδιο (αρνητικό ) βαθμό πήρε και ο παντελώς αδιάφορος Κόλινς στο ματς ΟΣΦΠ-Αρμάνι, όπου έλαμψε και πάλι η απίστευτη κλάση του παικταρά Λάνγκφορντ που πάει σφαίρα την Αρμάνι για πλεονέκτημα έδρας στους 8 (Μην είστε σίγουροι ότι θα την πάει και Final4 πάντως).


Στα του παιχνιδιού, να σχολιάσουμε την τραγική εμφάνιση Delaney, σε μια έδρα που γενικά θέλει προσοχή η επιλογή αντιπάλων της Παρτιζάν αφού οι Σέρβοι πιέζουν ασφυκτικά. Κρστιτς φαίνεται να πηγαίνει στο ρελαντί μετά τη διαφαινόμενη πρόκριση ΤΣΣΚΑ, και ο Λάσμε είναι καιρός να πάρει πόδι, αφού συμπαρασύρεται (ή συμπαρασύρει) όλη την ομάδα του στη μετριότητα. 

Από τα σχόλια και μόνο φαίνεται ποιες θα είναι οι αλλαγές μας αυτή την εβδομάδα. Μόνη εξαίρεση αποτελεί ο Delaney που αν και έχει δύσκολο παιχνίδι, πιστεύουμε στην ποιότητά του και εντός έδρας θα τα δώσει όλα για να κάνει η Bayern την έκπληξη που ισοδυναμεί με μισή πρόκριση. Επειδή η Bayern πάει σε υψηλά σκορ, θα κρατήσουμε και τον Rudy, αν και τελευταία πάει στο ρελαντί. 

Έξω λοιπόν οι Λάσμε – Κρστιτς, και στη θέση τους έρχονται ο Κλέιζα που έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επιθετικό πλάνο της Φενέρ, και ο Κριάπα που έχει πιο γεμάτη στατιστική και είναι πιθανότερο να φέρει υψηλό σκορ ακόμα και με λίγα λεπτά συμμετοχής.

 Απλά πράγματα: Κάνε αυτό που ξέρεις και μπορείς!

Η Τρίτη αλλαγή θα είναι το ρίσκο της εβδομάδας. Επειδή βαρεθήκαμε να περιμένουμε το κακό παιχνίδι του Simon και τις χλιαρές εμφανίσεις του Weems, θα κάνουμε την ανταλλαγή προκαλώντας την τύχη μας: Ήρθε η ώρα να κάνει το μονοψήφιο ο Krunoslav και να μας στείλει στον ψυχίατρο; Είδωμεν!

SOS: Injury Update

Κλασσικά όπως συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε πιθανούς τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής. Προκειμένου να σας δώσουμε μερικά όπλα για να μην πάτε στη μάχη απροετοίμαστοι, και μια και την περασμένη εβδομάδα ο Kinsey ήταν λίρα εκατό, έχουμε και λέμε:
Στη θέση του Simon (δε μας πάει αυτός ο πάικτης, μια φορά είπαμε να τον τιμήσουμε και μας τραυματίστηκε) θα επιλέξουμε το Βjelica που κάτι χρωστάει στη Μάλαγα και στη θέση του ημιτραυματία Khryapa θα διαλέξουμε το σταθερό, τίμιο Hines.

Η ομάδα μας λοιπόν διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Sergio
78,11
Dentmon
66,32
Fernandez
75,26
Simon
54,40
Delaney
71,22
Langford
82,23
Hendrix
60,98
Khryapa
48,9
Kleiza
48,8
Tomic
70,48
team credits
655,80
unspent credits
47,45

ΥΓ: Στα πλαίσια της πρότασης της τελευταίας στιγμής αλά Kinsey, θα προτείνουμε αυτή την εβδομάδα τον Περπέρογλου. Με τον Σπανούλη απόντα και τον Πρίντεζη αμφίβολο, θα αναγκαστεί να πάρει πολλές προσπάθειες, αν και είναι βέβαιο ότι θα πιεστεί πολύ από την άμυνα των Καταλανών.

3 σχόλια:

  1. Εγώ πήρα ένα ακόμα ρίσκο παίρνοντας τον Pocius, που έχει κάνει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις στο ΤΟΠ 16, στη θέση του Simon και αφού δεν παίζει ο Gist θα παίξει πολύ ο Lasme, οπότε πακέτο με Διαμαντίδη. Η ομάδα έχει ως εξής:

    Dimitris Diamantidis
    Sergio Rodriguez
    Delaney
    Keith Langford
    Pocius
    Rudy Fernandez
    Vladimir Stimac
    Stephane Lasme
    Nenad Krstic
    Ante Tomic

    Όπως πάντα, κάθε πρόταση δεκτή, αν και με αυτά που συμβαίνουν φέτος στην ευρωλίγκα, έχω την εντύπωση πως κάθε πρόβλεψη είναι επικίνδυνη. Παρεπιπτόντως έχω ποντάρει πως Παρτιζάν δεν θα χάσει με πάνω από 18,5 πόντους σήμερα, οπότε... κανονίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τώρα είδα πως σε μία από τις άλλες ομάδες μου στο παιχνίδι έχω τέσσερις τραυματίες. Αν έχεις τύχη διάβαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον πιστευεις το Stimac ε; Οπως και την προηγουμενη εβδομάδα, σε γενικές γραμμές μ αρεσει πολύ η ομάδα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή