Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 11: Νοσοκομείο η Euroleague!




Πλησιάζοντας προς την κορύφωση της σεζόν, είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο αριθμός των παικτών που αντιμετωπίζουν μικρότερα ή σοβαρότερα προβλήματα τραυματισμών. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία 3 χρόνια ο αριθμός των αγώνων έχει αυξηθεί εκθετικά (VTB league, Adriatic League, TOP16, final8 Copa del Rey), με αποτέλεσμα οι παίκτες να δίνουν και συχνότερα αλλά και πολύ δυνατότερα παιχνίδια και να καταπονούνται σημαντικά.


Σε αυτό το πλαίσιο πλέον το παιχνίδι εμφανίζει μια νέα παράμετρο δυσκολίας που έχει να κάνει με την πρόβλεψη της παρουσίας ή μη ενός τραυματισμένου παίκτη, αλλά και της κατάστασης που αυτός θα εμφανιστεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προηγούμενη εβδομάδα που Χριάπα και Πλάις έκαναν μεγάλα παιχνίδια όντας «τραυματίες». Εμείς πάντως έχουμε να περηφανευόμαστε για το «πλήγμα» που καταφέραμε στο Σιμόν (είπαμε, καιρός ήταν να τον αναγκάσουμε να κάνει ένα χαμηλό σκορ…ευτυχώς τον αλλάξαμε τελευταία στιγμή), και την επιλογή του Μπιέλιτσα. Δηλώνουμε επιπλέον ότι δε θα ξαναεπιλέξουμε παίκτη της ΤΣΣΚΑ, αφού προφανώς ο Μεσίνα μας κάνει πλάκα, ειδικά με τα λεπτά συμμετοχής των παικτών του.

  
Επιτέλους έκανε το μέτριο σκορ!
Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζεται ως τραυματίας και αναγκαστική αλλαγή ο Λάνγκφορντ (την τελευταία φορά που έγινε αυτό, ο τίμιος Κιθ διέλυσε τα αμυντικά πλάνα του Ολυμπιακού), ενώ έχουμε αρκετούς υποψήφιους για αποχώρηση: Κλέιζα (ευχαριστούμε για τα 10 λεπτά συμμετοχής Ζοτς), Χάινς, Hendrix, Khryapa, Fernandez, συνωστίζονται στην πόρτα της εξόδου. Η απόφαση είναι δύσκολη, και οι υποψήφιοι αρκετοί: Ο σταθερός Lauvergne, o Brown που παίρνει κατά μέσο όρο 10 σουτ ανά παιχνίδι, ο καλύτερος μετά τον Τόμιτς σέντερ του ΤΟP16 (σε ranking φυσικά) Javtokas, o στυλοβάτης Dunston

 Καλά εσύ στα γεράματα έμαθες να εκτελείς βολές;

Τελικά η επιλογή μας θα είναι οι παίκτες που είναι κομβικοί για το παιχνίδι της ομάδας τους. Προτιμούμε να ρισκάρουμε το -3 διεκδικώντας το +25 παρά να επαναπαυτούμε στα +10 σίγουρα (;) ποντάκια ενός Hendrix/Hines/Lauvergne. Άρα έξω Langford, Kleiza, Hendrix, μέσα οι Simon (ήρθε η ώρα του!!), Brown, Javtokas. Φοβερά τα ρίσκα, αλλά έτσι έχει περισσότερη πλάκα! Επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει να προσεχθεί η κατάσταση του Rudy, ίσως χρειαστεί να γίνει αλλαγή.


Η ομάδα μας λοιπόν έχει ως εξής:
Sergio
78,2
Dentmon
65,2
Fernandez
73,9
Bjielica
59
Delaney
72,9
Simon
53,9
Brown
64,5
Hines
55,8
Javtokas
49,5
Tomic
71,6
team credits
644,5
unspent credits
54,1

2 σχόλια:

  1. Την προηγούμενη βδομάδα πρέπει να πήγαν όλοι κατά διαόλου γιατί εγώ με 129 πόντους είχα από τις καλύτερες θέσεις που είχα ποτέ. Τέλος πάντων. Ακούγοντας σε μεγάλο βαθμό τις προτάσεις σου, η ομάδα αυτήν την εβδομάδα έχει ως εξής:

    Dimitris Diamantidis
    Sergio Rodriguez
    Delaney
    Simon
    Pocius
    Rudy Fernandez
    Dunston
    Stephane Lasme
    Javtokas
    Ante Tomic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Είπαμε, είσαι σε καλό δρόμο :) Μ αρεσει η 4δα ψηλών που έχεις, πρόσεχε το Rudy

    ΑπάντησηΔιαγραφή