Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 12: High Adrenaline!




 Η αντίστοιχη εθνική εορτή του μπάσκετ!

Κουτσουρεμένη η αγωνιστική αυτή λόγω κυρίως της αργίας της 25ης Μαρτίου, αφού είναι σίγουρο –και λογικό- ότι στη διαμάχη βόλτα/καφές/φαγητό vs μελέτη Euroleague, δίλημμα δεν τίθεται. Θα προσπαθήσουμε απλά να είμαστε τυπικού δίνοντας 2-3 γρήγορες συμβουλές ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι της διάκρισης.


Σε γενικές γραμμές να πούμε ότι τα πήγαμε μέτρια στα προσωπικά μας στοιχήματα, σε μια δύσκολη αγωνιστική. Bjielica, Javtokas πλήρωσαν μια χαρά, σε αντίθεση με Hines και Simon (ΔΙΚΑΙΩΣΗ!) που μας έστειλαν στον πάτο του κουβά. O Sergio έκανε το πρώτο κακό σε επίπεδο ranking παιχνίδι του, αν και η απόδοσή του ήταν πολύ καλή. Άξιο αναφοράς ότι επιχείρησε διπλάσια τρίποντα σε σχέση με τους μέσους όρους του, και ένα μόνο τρίποντο. Σε ελεύθερη πτώση και ο Dentmon, που βλέπει Pocius και Javtokas να του παίρνουν επιθετικό μερίδιο. Άξια αναφοράς και η μεγάλη εμφάνιση του Διαμαντίδη, που σπάνια ακουμπά το 30 σε PIR, σε μια εμφάνιση που στο γήπεδο δε φάνηκε τόσο πληθωρική όσο στο χαρτί.

Την εβδομάδα αυτή θα πάμε μετά από καιρό σε αλλαγή PG, με επιλογή του Arroyo που κάνει συνεπέστατο TOP16, στη θέση του Dentmon. Είναι βέβαιο ότι ο Dentmon εντός έδρας δε θα είναι τόσο κακός όσο σε άλλα παιχνίδια, αλλά θα επιλέξουμε τον Arroyo σε ένα ματς που είναι απλά η μισή πρόκριση για τη Γαλατά.

 Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο αισθανόμαστε vibes υψηλού ρίσκου!

Δεύτερη αλλαγή είναι ο Hines, άλλωστε είπαμε ότι θα πάρουμε αποστάσεις από την ΤΣΣΚΑ, απλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να τον απομακρύνουμε νωρίτερα. Στη θέση του μετά από μεγάλο προβληματισμό, ο  Dunston, αφού το ρίσκο του να πάρουμε το Hendrix δεν αξίζει (3 παίκτες από Λοκομοτίβ), ο Bonsu είναι ασταθής και ο Mirotic ακριβός. 

Σαν τρίτη αλλαγή σκεφτόμαστε να τιμωρήσουμε (και να τιμωρηθούμε) με τον Simon, ή να του δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία. Bogdanovic, Preldjic, Spanoulis, Weems θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του, αλλά εμείς θα επιλέξουμε να τον κρατήσουμε και να μείνουμε με 2 μόνο αλλαγές.

Η ομάδα μας λοιπόν έχει ως εξής:

Sergio
76,2
Arroyo
59,4
Fernandez
77,3
Bjielica
59,4
Delaney
73,3
Simon
51,4
Brown
66,8
Dunston
63,8
Javtokas
51,7
Tomic
71,9
team credits
651,2
unspent credits
46,9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου