Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 13: Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι!





ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ !

Μια χαρούλα τα πήγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα με 175,3 ποντάκια, σε μια ακόμη δύσκολη αγωνιστική όπου αρκετά από τα δυνατά χαρτιά υστέρησαν. Αν σε μια τέτοια αγωνιστική καταφέρνεις να έχεις στην ομάδα σου 3-4 από τα μεγαλύτερα σκορ, δε μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος. Το μόνο όνομα που θα μπορούσαμε να έχουμε προβλέψει είναι ο ανεβασμένος Pleiss, τον οποίο φαίνεται να έχει εντάξει για τα καλά στο παιχνίδι του ο Σκαριόλο, προσπαθώντας να βρει κίνητρο για την ομάδα του που μας άφησε νωρίς…


Όσο περνούν οι εβδομάδες και αυξάνεται το αγωνιστικό ενδιαφέρον, μειώνεται το ενδιαφέρον του παιχνιδιού, αφού πλέον δύσκολα μπορεί κανείς να βρει κίνητρο. Ο μόνος αντίπαλος είναι ο προσωπικός στόχος του καθενός. Πάντως ο στόχος της εισόδου στη 1000δα, ή ακόμη καλύτερα στην πρώτη 200δα, είναι ένας δυνατός και εφικτός στόχος για τον καθένα. Εμείς κινούμενοι κάπου μεταξύ της θέσης 400 και 500 θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε περαιτέρω της θέση μας, κάτι δύσκολο αφού δε φαίνεται να υπάρχουν κρυμμένα δυνατά χαρτιά, και γενικά ότι ρίσκα έχουμε πάρει μέσα στη χρονιά δεν απέδωσαν ιδιαίτερα. 

  
 Δυναμίτης!

Πάμε λοιπόν στις αλλαγές της εβδομάδας, στις οποίες θα καταλήξουμε δια της ατόπου! Για παράδειγμα στην Παρτιζάν η είσοδος Pavlovic, Bertrans, Tepic, ναι μεν ξεκούρασαν το Bogdanovic, αλλά του αφαίρεσαν και αρμοδιότητες από το παιχνίδι του. Αντιθέτως, αυτή η ενδυνάμωση της ομάδας έκανε καλό στο Lauvergne που πλέον έχει σχετικά απελευθερωθεί. Αυτός θα είναι και η πρώτη μας αγορά, στη θέση μάλιστα του άμεσου αντιπάλου του Javtokas. Το παιχνίδι στη Hala Pionir αναμένεται πολύ δύσκολο αφού η Παρτιζάν πάντα παίζει με υψηλό κίνητρο εκεί μέσα. Επιπλέον η επιστροφή του Jankunas πήρε μερικά από τα rebounds του Javtokas (πολύ δυνατός ριμπάουντερ το 4ρι των Λιθουανών).

Στη δεύτερη αλλαγή θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του Dunston που δε μας έδωσε τα αναμενόμενα, και θα δώσουμε ξανά τη θέση στον ανεβασμένο Pleiss, που δύσκολα δε θα κάνει πάρτυ με την αδιάφορη Efes. Αν ξεπεράσει το πρόβλημα με τα φάουλ (σε ποιον να τα κάνει όμως…στον Erden;!;!), μπορεί να επαναλάβει υψηλότατο σκορ, αφού ο Ερτέλ τον σημαδεύει τέλεια στο Pick n roll.
Η τρίτη μας αλλαγή είναι ο (μάντεψε ποιος) Simon. Μόνο με μεταφυσική μπορεί να εξηγηθεί η πτώση του από τότε που αποφασίσαμε να τον επιλέξουμε! Ας πάει στο καλό λοιπόν, και ας έρθει στη θέση του ο …Lojeski! Τελευταία εμφανίζεται πολύ ανεβασμένος, και συμμετέχει όχι μόνο στην εκτέλεση αλλά και στη δημιουργία! Είναι ένα ζόρικο χαρτί που πιστεύουμε θα μας βγει.

Πλησιάζοντας στη γραμμή του τερματισμού λοιπόν, η ομάδα μας είναι η παρακάτω…

Sergio
78,69
Arroyo
60,72
Fernandez
74,78
Bjielica
59,98
Delaney
71,95
Lojeski
55
Brown
70,74
Lauvergne
64,2
Pleiss
56,2
Tomic
73,07
team credits
665,33
unspent credits
35,08

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, εμένα μου συνέβη κάτι πραγματικά γκαντεμικο την προηγούμενη βδομάδα, μιας και έπαθε βλάβη το internet, την ώρα που έκανα την πρώτη αλλαγή στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνω με μια θέση κενή και κατά συνέπεια χωρίς καθόλου βαθμολογία. Κρίμα, γιατί πήγαινα πολύ καλά τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά είπαμε, αν έχεις τύχη διάβαινε. (Και το internet ακόμα να φτιάξει, παρεπιπτόντως) Τέλος πάντων, το μόνο καλό από όλη αυτήν την ατυχία είναι πως αυτήν την εβδομάδα μπορούσα να κάνω 4 (!) αλλαγές. Οπότε, πάντα ακούγοντας τις συμβουλές σου δάσκαλε, η ομάδα διαμορφώνεται ως εξής:

    Dimitris Diamantidis
    Sergio Rodriguez
    Ramel Curry
    Devin Smith
    Malcolm Delaney
    Rudy Fernandez
    Joffrey Lauvergne
    Ante TomicFC
    Tibor Pleiss
    Stephane Lasme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσική ατυχία, συμβαίνει σε όλους!

    Τον Curry που τον σκεφτηκες; Στην τιμή αυτή μακράν καλυτερη επιλογη ο Bertrans!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη με επιβαρύνεις ψυχολογικά, και μεταφέρω το άγχος μου στον παίχτη :)

    Πάντως και προχτές έκανε ευκολο 14αράκι με 15 λεπτά συμμετοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή