Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 14: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ

 Πλησιάζουν τα Play off!!!

Κακή εβδομάδα η περασμένη, με τρομερό σερί από απογοητευτικές επιλογές. Πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος ήταν χειρότερος...Και αν για τον Αρόγιο γνωρίζαμε ότι είχε δύσκολη αποστολή, τι μπορεί να πει κανείς για την ανεξήγητη συμμετοχή του Lauvergne μόνο για 20 λεπτά (όταν έχει μ.ο. 30+), για το την κάκιστη εμφάνιση του Rudy σε ένα πανεύκολο ματς, κλπ κλπ.



Την εβδομάδα αυτή δεν έχουμε να πούμε και πολλά, απλά ας προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα εντελώς αδιάφορα παιχνίδια, ειδικά όσον αφορά παίκτες που επιβαρύνονται στα τοπικά πρωταθλήματα και πιθανώς να ξεκουραστούν. Τέτοιο είναι πχ το τοπικό ντέρμπι Φενέρ-Εφές. Από την άλλη, Locomotiv και Galatasaray καίγονται για τη νίκη, οπότε Brown και Arroyo δεν πάνε πουθενά παρόλο που έκαναν κακή εμφάνιση (όχι τόσο ο δεύτερος πάντως).

Αντιθέτως θα φύγει ο Bjelica γιατί δεν υπάρχει καμία ανάγκη στη χρησιμοποίησή του. Στη θέση του θα επιλέξουμε το Σπανούλη, που έχει ευκαιρία σε ένα φαινομενικά  χαλαρό παιχνίδι (όσο μπορεί να λογίζεται τέτοιο το ελληνικό ντέρμπι) να ανεβάσει λίγο τις εμφανίσεις του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, αφού μάλιστα παίζει εντός έδρας.

Οι αλλαγές μας θα είναι μόνο δύο, αφού δεν συντρέχει λόγος για παραπάνω. Η δεύτερη θα είναι είτε (α) άκπληξη και αφορά τον Τόμιτς, που δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να παίξει πάνω από 10 λεπτά. Σίγουρα οι Καταλανοί σέβονται τον κόσμο που πληρώνει εισιτήριο και θέλουν να ξεπλύνουν τη ντροπή της ήττας στην Ιταλία, αλλά δε χρειάζεται να φορτσάρει ο Τόμιτς για να το πετύχουν αυτό.
(β) περισσότερο λογική, και εκδικητική, με την αποπομπή του Lauvergne Που πραγματικά δε μας πάει καθόλου φέτος.
...από τα αστέρια της φετινής Euroleague...

Τελικά θα πάμε με τη λογική, ειδικά αφού η Galata έχει υψηλό κίνητρο, και θα πάρουμε το Hendrix στη θέση του Γάλλου. Η ομάδα μας λοιπόν θα διαμορφωθεί ως εξής:


Sergio 78,52
Arroyo 59,6
Fernandez 72,49
Spanoulis 58,07
Delaney 74,9
Lojeski 54,85
Brown 68,25
Hendrix 63,34
Pleiss 56,59
Tomic 72,33
team credits 658,94
unspent credits 31,59


3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, εγώ με 157 την προηγούμενη βδομάδα πήρα την καλύτερη θέση που είχα ποτέ και φυσικά σε ευχαριστώ για τον Bertans. Για αυτή την εβδομάδα έχουμε τα εξής:

    Dimitris Diamantidis
    Sergio Rodriguez
    Davis Bertans
    Daniel Hackett
    Malcolm Delaney
    Sonny Weems
    Joffrey Lauvergne
    Ante Tomic
    Tibor Pleiss
    Zoran Erceg

    Άντε και καλή μας επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρουλα τα πήγε και ο Bertrans και εσυ! Γι αυτη την εβδομάδα, εγώ δε θα επέλεγα Διαμαντίδη. Ότι και να λέγεται εγώ θεωρώ οτι οι δυο ομάδες θα μπουν χαλαρά στο παιχνίδι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό το ροστερ με βολεύει, οπότε για πρώτη και τελευταία φορα (χεχε), δε θα σ'ακούσω. Είδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή