Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 13: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών


Καλούτσικη χαρακτηρίζεται η εβδομάδα που μας πέρασε από πλευράς απόδοσης, με τους περισσότερους παίκτες μας να αποδίδουν καλά, τα στοιχήματα (Gentile, Renfroe, Batista) να «βγαίνουν», και τους παίκτες που δεν απέδωσαν (Tomic, Smith) να είναι έτσι κι αλλιώς αδιαπραγμάτευτοι.

H 13η και προτελευταία εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις περισσότερες από τις διεκδικούμενες θέσεις, καθώς και το μέλλον των ελληνικών ομάδων, οπότε απλά ευχόμαστε να αποδειχθεί γούρικη και όχι ατυχής! Ο Παναθηναϊκός με νίκη επί της Άλμπα σε ένα ματς που εφόσον γίνεται εντός έδρας τον καθιστά μεγάλο φαβορί, κλειδώνει την πρόκριση και απλά «διαπραγματεύεται» την 3η θέση απέναντι στη Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός από την άλλη τα παίζει όλα για όλα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ σε ένα ματς που σίγουρα είναι αουτσάιντερ, αλλά άποψή μας είναι ότι ο ρόλος αυτός του ταιριάζει μια χαρά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.



Με το μάτι λοιπόν στραμμένο στις μεγάλες αναμετρήσεις Πέμπτης και Παρασκευής, προχωρούμε στη στελέχωση της φιλόδοξης ομάδας μας με στόχο μια μεγάλη εμφάνιση. Θα χρειαστούμε σίγουρα και τις 3 αλλαγές μας περισσότερο από ποτέ ίσως. Για ξεκίνημα, θα επιλέξουμε την αποπομπή του τίμιου Renfroe. Θεωρώ πως εντός έδρας ο Παναθηναϊκός θα είναι άκρως πιεστικός και αυτό θα έχει επίπτωση στα guards της Άλμπα. Πιστεύω πως ο Obradovic είναι αλεπού και θα το χυπήσει το ματς όσο μπορεί πάντως, οπότε ας μην περιμένουμε πράσινο περίπατο.

Ομοίως και η δεύτερη αλλαγή μας θα προέλθει από τα point guards, αφού για το Rodriguez τα έχουμε πει: Μοιάζει να βαριέται ακόμη και τη συμμετοχή του! Ακόμη και αν το παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα είναι ειδικών συνθηκών και ο Σέρτζιο έχει καλό παρελθόν, πραγματικά αρνούμαστε να συνεχλιζουμε τη στήριξη σε ένα παίκτη που λειτουργεί μονίμως απείθαρχα εδώ και έξι μήνες.

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας...

Στη θέση τους έχουμε αφενός την επιστροφή του Heurtel που μας δικαίωσε με την αποπομπή του την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό, η Αρμάνι όμως δεν έχει καμία σχέση αμυντικά με τους Πειραιώτες, Πιστεύω στο 20ρι του Γάλλου και τον θέλω πίσω στην ομάδα μας. Μαζί με τον ταλαντούχο Thomas, θα επιλέξουμε τον ταλαντούχο αλλά τρελάρα Teodosic. Σίγουρα η επιλογή ενός PG που αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό είναι επιλογή ρίσκου, αλλά δε βλέπω κάποιο άλλο "κοντό" πλην του ακριβού Ροτσέστι να πείθει ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Με τα αναπομείναντα credits θα παίξουμε πραγματικά ρουλέτα μεταξύ Anderson, Weems, Carter & Redding, με τη μπίλια να κάθεται τελικά στον Αμερικανό της Άλμπα. Τόσο γιατί έχει το υψηλότερο μέσο όρο στο ΤOP16 όσο και γιατί ανήκει σε ομάδα που διεκδικεί πρόκριση και παρουσιάζει θαυμαστή σταθερότητα τελευταία.

Περίπτωση Delaney ο απόφοιτος του Villanova, ή χρυσή μετριότητα;

Με το χέρι στην καρδιά, δεν τρελαίνόμαστε και πολύ για τη δεκάδα μας, αλλά θα πουλήσουμε τρέλα και θα τη στηρίξουμε μέχρι το τέλος! Αν μη τι άλλο θα πέσουμε μαχόμενοι, με τους παρακάτω πολεμιστές (λέμε τώρα...):





2 σχόλια:

  1. Χάλια, χάλια....122 πόντοι..Ντροπή...

    Nelson - > Mike James
    Rochestie

    De Colo
    Rudy
    Kirilenko
    Brooks -> Anderson

    Reyes -> Thompkins
    Parakhouski
    Tomic
    Vesely

    Νέλσον-Μπρουκς πάνε από εκεί που ήρθαν..υπάρχει το στοίχημα τζέιμς αυτήν την αγωνιστική βέβαια...και επιστρέφει το πουλέν μου ο άντερσον...ο ρότσεστι πραγματικό τρομερός..

    nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω πάντως ωραίο ονειρο είδα με το Renfroe!!! για το ματς πάντως επεσα μεσά..

      Διαγραφή