Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 14: It's the final (four) countdown!


...Και κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στο τέλος της εφετινής χρονιάς! Κι αυτό γιατί, αν για την Eurolegue τα ωραία αρχίζουν τώρα, για το fantasy η σεζόν ουσιαστικά τελειώνει. Ναι μεν δεν αποκλείονται κάποιες μικροδιακυμάνσεις, αλλά τα "κουκιά" στο τοπ8 είναι τόσο μετρημένα που όλα είναι απλά θέμα διαχείρισης και τύχης. 


Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν από τις καλύτερες της χρονιάς, και μας χάρισε 250 θέσεις στη γενική περίπου...overall πάντως δε θα λέγαμε πως κάναμε και καμιά σούπερ χρονιά, όχι βέβαια πως τα πήγαμε και άσχημα. Στα πλάισια της αγωνιστικότητας και χωρίς να χρονοτριβούμε μια και πλέον οι μάχες μέσα στο παρκέ κλέβουν την παράσταση, πάμε να προτείνουμε την τελευταία δεκάδα μας για το ΤΟΠ16: 

Οι επιλογές μας θα προκύψουν με αντίστροφη σκέψη, επιλέγοντας δηλαδή ποιοι παίκτες δεν ταιριάζουν στα αγωνιστικά πλάνα μας. Αυτοί είναι σχετικά εύκολο να εντοπιστούν, αφού ο αδιάφορος Παραχούσκι, ο Μπατίστα που θα φτύσει αίμα στην καυτή έδρα του Αστέρα, και ο Τζεντίλε που αγωνίζεται απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, δε μπορούν παρά να μας αδειάσουν τη γωνιά! 

Στη θέση τους, θα έρθουν όσον αφορά τις θέσεις των ψηλών ο σταθερότατος εντός έδρας Φελίπε Ρέγιες, και ο Κάουν ο οποίος είναι μεν ασταθής ως προς το χρόνο συμμετοχής, αλλά φαίνεται να διανύει μια περίοδο φορμαρίσματος και μάλλον η παρουσία του Κιριλένκο του έχει ανοίξει διαδρόμους προς το καλάθι.

Η τρίτη μας αλλαγή θα είναι ο τίμιος Justin Carter, όχι γιατί απαραίτητα θα κάνει καλύτερο σκορ από τον Τζεντίλε, αλλά γιατί τέλος της χρονιάς είναι, ας κάνουμε και καμιά αλλαγή της πλάκας1 Σε τελική ανάλυση ο Carter μας έχει χαρίσει μερικές από τις ωραιότερες φάσεις της σεζόν και αξίζει μια παρουσία στη blog μας:)

Την πλάτη του θα βλέπετε γατάκια

Κάπως έτσι βιαστικά λόγω των πασχαλινών διακοπών (τρέχουμε για τις βαλίτσες), η ομάδα μας κατεβαίνει στα εορταστικά παρκε ως εξής:


Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, καλό Πάσχα και καλή επιτυχία, με τη σειρά που τα γράφω !!!

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά κι από μένα δάσκαλε. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν εκτός και δεν μπόρεσα να ασχοληθώ αλλά πάλι έπιασα 175 οπότε, δεδομένων των συνθηκών, ευχαριστημένος είμαι. Αυτήν την εβδομάδα και λόγω του τραυματισμού του Fernandez και μιας και Rochestie, Kinsey δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της Nizhni, είπα να πάρω όλη την CSKA. Οπότε τ ρόστερ διαμορφώνεται ως εξής:

    Heurtel
    Teodosic
    Fernandez - De Colo
    Goudelock - Weems
    Reggie Redding
    Bjelica
    Tomic
    Parakhouski
    Marjanovic
    Felipe Reyes- Kaun

    Καλή επιτυχία σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα μία μέτρια αγωνιστική..μετά από πολλές σκέψεις και με τις αλλαγές να μην με..φτάνουν κατέληξα κάπως έτσι:

    Rochestie -> Heurtel
    James (είχε 3 ρανκ με το που ξεκίνησε η 4η περίοδος και τελείωσε με 20+)-> S.Jiull

    Anderson
    De Colo
    Kirilenko
    Rudy -> Smith

    Thompkins
    Parakhouski
    Vesely
    Tomic

    Χρόνια πολλά σε όλους!

    nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή