Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Euroleague Fantasy Challenge week 5: Ούτε κρύο ούτε ζέστη!



Περίεργη αγωνιστική εβδομάδα η προηγούμενη, που μας αφήνει μια πικρή γεύση στο τελείωμά της. Και αυτό γιατί ενώ δεν τα πήγαμε και άσχημα με 145 πόντους, ενώ μαζέψαμε και 26 credits, σίγουρα η απίστευτη εμφάνιση του Ajinca μας εξέθεσε!

Ο Dunston τα πήγε μια χαρά καθώς έδωσε και ranking και credits, αλλά τι να τα κάνεις αυτά όταν ο Ajinca κάνει εμφάνιση επιπέδου Duncan και ενώ η ομάδα του διασύρθηκε, αυτός έσπασε τα κοντέρ.

Από την άλλη, ναι μεν οι Kalnietis και Calloway δεν πάτωσαν, αλλά δεν έκαναν και κάτι το ιδιαίτερο.

Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα λοιπόν και θα προχωρήσουμε..Είπαμε, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας.



Για την 5η εβδομάδα θα επιχειρήσουμε να συνεχίσουμε τη συλλογή credits, ενώ φαίνεται να χτίζουμε ένα κορμό πάνω στον οποίο μπορούμε να βασιστούμε.

Hendrix, Langford, Hopson, Preldjic, Dunston αποτελούν μια καλή πεντάδα με σταθερή πορεία. Οι Dunston - Langford μπορούν να χτυπήσουν υψηλό σκορ, ενώ ο Hopson έχει μεν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τον κρατήσουμε αφού είναι ένας παίκτης που θα μείνει για καιρό, σταθερός και ποιοτικός.

Ο Κaun προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις αλλά παίζει χωρίς τον Krstic αυτή την εβδομάδα, ο Κalnietis παίζει εντός και δύσκολα θα κάνει πολύ κακή εμφάνιση (θεωρούμε ότι σύντομα θα χαρίσει ένα +20), οπότε...

1) Έξω ο Marjanovic: Μάλλον πρέπει να πλάκωσε τον προπονητή του, γιατί ο χρόνος του μειώνεται δραματικά, χωρίς να δικαιολογείται απαραίτητα βάσει των αριθμών του και της παρουσίας του στο γήπεδο. Μέσα ο Tomic που είναι σταθερός, μπορεί να μη χαρίζει τα υψηλά νούμερα του παρελθόντος αλλά δύσκολα θα μας "κρεμάσει".

2) Έξω ο Carroll που απλά είναι ένα στοίχημα που δε μας βγήκε ποτέ. Μέσα ο Abrines, όχι γιατί τον πολυπιστεύουμε, αλλά γιατί για το χρόνο συμμετοχής του είναι πολύ φτηνός και ότι μας δώσει κέρδος θα είναι!

3) Ξανά ρίσκο! Πήραμε τα credits του Calloway, και αμέσως τον πουλάμε για τον Nelson. Έχουμε καταλήξει ότι είναι από τα λίγα PG που μπορούν να δώσουν πολύ σκορ, είναι σε φόρμα και ο Αστέρας το θέλει πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι!

Πάρ'το πάνω σου παιχταρά!

Η ταλαιπωρημένη μας ομάδα διαμορφώνεται ως εξής λοιπόν:


Kalnietis 44,91
Nelson 56,7
Abrines 16,3
Hopson 86,8
Preldjic 78,7
Langford 66
Τomic 69,1
Hendrix 78,3
Kaun 59,2
Dunston 69,83

Unspent Credits:            1.4
Total Credits:           627.24


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σήμερα έχει αγώνα (REAL - EFES), οπότε οι αλλαγές πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το βραδάκι...αλλιώς το πουλάκι πέταξε!

8 σχόλια:

  1. Μέτρια τα πήγα και την προηγούμενη εβδομάδα και να δούμε που θα πάει αυτή η βαλίτσα. Προσπαθώ να σ'ακολουθήσω αλλά δε μου βγαίνει δυστυχώς. Τέλος πάντων, μιας και πιστεύω πως η Fener θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Nanterre, παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της, οπότε όλες μου οι αλλαγές αφορούν παίκτες από εκεί.

    Kenan Sipahi
    Sergey Bykov
    Emir Preldzic
    Scotty Hopson
    Andres Nocioni
    Devin Smith
    Richard Hendrix
    Boban Marjanovic
    Mike Batiste
    Luka Zoric

    Λίγα credits παραπάνω θέλω να αλλάξω Batiste και point guards κι ελπίζω σύντομα. Αν και το handicap του ότι ξεκίνησα ουσιαστικά τη δεύτερη αγωνιστική με κυνηγάει ακόμα. Τεσπα, για να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω ακριβως την προηγουμενη ομαδα σου, αλλα γιατι δε δοκιμαζεις
    α) Αλλαγη Batiste - Mensa Bonsu
    ή
    β) Nοτσιονι που εχει τεραστια αξια (και δυσκολα θα ξαναπαρει τοσες προσπαθειες τωρα που επιστρεφουν οι υπολοιποι) με ένα εξίσου καλο αλλα φτηνότερο SG-F; ενδεικτικά αναφέρω Spanouli - Schilb - Navarro - Langford

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακολούθησα τη συμβουλή σου, οπότε η ομάδα διαμορφώθηκε ως εξής:

      Earl Calloway
      Sergey Bykov
      Blake Schilb
      Scotty Hopson
      Juan Carlos Navarro
      Devin Smith
      Richard Hendrix
      Boban Marjanovic
      Pops Mensah-Bonsu
      Tibor Pleiss

      Διαγραφή
    2. Η αλλαγή Batiste - Mensa Bonsu ήταν όλα τα λεφτά. Να σαι καλά

      Διαγραφή
  3. Tην καλησπέρα μου....
    Φίλε,στο hoopfellas private league πώς λένε την ομάδα σου?

    Για μένα η περασμένη εβδομάδα ΄ήταν σαν να έβαλε ο θεός σημάδι....
    Πέραν του Σον Τζειμς που ήταν απλά αξιοπρεπής...
    Είχαμε Νοτσιόνι στο 10,Μος στο 0,Πλάις στο 5,Λάσμε στο 6....

    Τεσπα,πάμε να μαζέψουμε ότι μπορούμε αν και από κρέντιτ δεν είμαστε για πολλά πολλά.
    Ο Μος φεύγει άρον άρον παίρνοντας τον φθηνότερο και πιο στάνταρ Ντέβιν Σμιθ.Ακολουθεί αλλαγή Τζένκινς με Τζεντίλε.Καλά μας τα έδωσε ο Αμερικανός αλλά τον θυσιάζω γιατί ο Ιταλός ξύπνησε και εύχομαι να συνεχίσει σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ.
    Στους ψηλούς θα πάρω Χάινς που είναι ο μόνος που διασώζεται από το βατερλώ της Τσσκα και θα μπει αρκετά λόγω απουσίας Κρστιτς.
    Αντίο Πλάις που είσαι ο πιο ακριβός από τους ψηλούς μου.

    Προφανώς έχω παγιδευτεί και σε μερικούς παίκτες.Ο Λάσμε μου έχει ξεμείνει σε μια περίοδο κρίσης του,αλλά έχει πέσει τόσο η τιμή του που λυπάμαι να τον δώσω και περιμένω να ανέβει λίγο πλησιάζοντας τα περσινά στάνταρ.Ο Σάμιουελς μια από τα ίδια,έχει εξελιχθεί σε μεγάλη απογοήτευση.
    Τον Νοτσιόνι θα ήθελα πολύ να τον δώσω σε αυτή την τιμή αλλά είχαν προτεραιότητα άλλοι παίκτες.Και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν μου κάνει τόσο πλέον με τη Ρεάλ να κάνει περιπάτους και το χρόνο του να τίθεται εν αμφιβόλω.Τον κρατάω και πάλι λόγω του μόνου δύσκολου παιχνιδιού τους ως τώρα.

    Υπάρχουν διάφοροι παίκτες που πλέον αποτελούν ευκαιρίες με την τιμή τους να έχει πέσει και την απόδοση τους να αναμένεται να ανέβει.
    Ο Τεόντοσιτς σε πολύ χαμηλή τιμή ενώ πέρσι μετά τα πρώτα 5 παιχνίδια άρχισε να δίνει μεγάλα σκορ.Θα είναι μάλλον ο αντικαταστάτης του Σέρχιο από βδομάδα για την ομάδα μου.Ο Ναβάρο σε χαμηλή τιμή,αλλά μακριά από αυτόν γιατί ξεθάβεται μόνο στα ντέρμπι και όπου να ναι θα γυρίσει κι ο Όλεσον.Ο Σπανούλης σε πολύ χαμηλή τιμή,δωράκι.Δεν τον πήρα αυτή την αγωνιστική γιατί έπεται Ζιελόνα Γκόρα και δεν νομίζω να χρειαστεί να πατήσει πολύ παρκέ και γκάζι μαζί.Βλέπουμε από την επόμενη.

    Η ομάδα μου πλέον:
    Καλνιέτις
    Ροντρίγκεθ
    Νοτσιόνι
    Σμιθ
    Τζεντίλε
    Παππάς
    Λάσμε
    Χάινς
    Τζέιμς
    Σάμιουελς

    Current cost: 475.87
    Unspent credits:6.34
    Total score:452.80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου peris...Σας διαβαζω hoopfellas αλλα που να προλαβω να σχολιασω...ποταμος! Πρεπει να περιορισετε λιγο το ευρος των απαντησεων γιατι πραγματικα δεν προλαβαινει κανεις να παρακολουθησει...

      Στη λίγκα οι 2 ομαδες μου ειναι οι Sofokleous & Tsougranaman, 8η και 11η θέση, μια χαρά είμαι αλλά απομακρύνεται η κορυφή :) Με 690 credits βεβαια θα χαμογελασω τελευταιος ελπίζω;)

      Τώρα στα δικά σου απορώ πως κατάφερες να πέσεις στα 475...στα λεγα για Ναβάρρο αλλά δεν ακουγες ;) Πρεπει να παιζεις για τα credits στην αρχη!

      Θα επαναλάβω την πρότασή μου: Πούλα Νοτσιόνι!

      Και 15 να κάνει, θα χάσεις 6 credits...

      Με το 90ρι του μπορείς να πάρεις πολύ καλό 2-3ρι και να σου μεινουν credits για να συμπληρώσεις για καλό ψηλό...

      Οτι και να γινει βεβαια, καλη επιτυχία...Να ξερεις, η πρωτη χρονια ειναι φροντιστηριο!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα και καλή μας επιτυχία!

    Θα ήθελα τη γνώμη σου.
    1ο σενάριο: Νocioni-Hopson-Lauvergne--> Rudy-Langford-Dunston
    2o σενάριο: Nocioni-Brown-Lauvergne--> Langford-Dunston-Tomic
    3o σενάριο: Nocioni-James-Lauvergne---> Langford-Dunston-Tomic

    Μέχρι τώρα μου αρέσει περισσότερο το πρώτο σενάριο, αλλά φοβάμαι τον Brown με αντίπαλο to Nocioni που κερδίζει πολλά φάουλ και επίσης έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο εκτός φόρμας.

    Οι υπόλοιποι της ομάδας είναι Rodriguez-Wright-Preldzic-Schilb-Ajinca

    Τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα διάλεγα το δεύτερο σενάριο αλλά ο Σέρτζιο έγραψε ήδη το +30..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή