Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Euroleague 2014-2015 TOP16 Power Rankings: There is only room for one...



Ολοκληρώθηκε λοιπόν η πρώτη φάση της Euroleague, η οποία επεφύλασσε μεν αρκετές επί μέρους εκπλήξεις, αλλά όπως συνηθίζεται σε τουρνουά πολλών αγώνων, η τελική κατάταξη ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Με εξαίρεση τη Bayern που οι περισσότεροι θεωρούσαμε ότι θα «έχτιζε» πάνω στην περσινή πορεία και θα διεκδικούσε αν μη τι άλλο τη πρόκρισή της, οι υπόλοιπες ομάδες που αποκλείστηκαν μάλλον δεν αποτελούν έκπληξη. Ίσως κάποιοι θα περίμεναν καλύτερη πορεία από τις Βαλένθια και Ούνιξ, αλλά η μεν Ισπανική ομάδα πλήρωσε τις σημαντικές καλοκαιρινές αποχωρήσεις και τους τραυματισμούς στο ξεκίνημα, οι δε Ρώσοι το πάλεψαν και πέτυχαν μεγάλες νίκες στο τέλος, αλλά πλήρωσαν το τραγικό ξεκίνημα.


Μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως φτάσαμε το ΤΟΠ16 το οποίο κατά την άποψή μας έχει ανεβάσει κατακόρυφα το εμπορικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον της Euroleague. Οι δύο όμιλοι που σχηματίστηκαν είναι εξαιρετικά δυνατοί και η μάχη για την πρόκριση αναμένεται να κρατήσει μέχρι το τέλος. Αναμφίβολα υπάρχουν τα μεγάλα φαβορί, αλλά σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα στο «όνειρο» του ΤΟΠ8.

Εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή αυτή την εβδομάδα, πάμε να δούμε τα PowerRankings όπως έχουν διαμορφωθεί τώρα που έχουμε αρκετά σαφή αγωνιστική εικόνα για τους διεκδικητές:

ΤΟP CLASS CONTENDERS
Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οι ομάδες που είναι με το ένα πόδι στο Finalαπό τώρα, τόσο βάσει δυναμικής και εμπειρίας όσο και βάσει αγωνιστικής κατάστασης.

Βρυχάται η Αρκούδα!

1. CSKA
Η αρμάδα του Ιτούδη αποδίδει εκπληκτικό μπάσκετ και καθαρίζει τα περισσότερα παιχνίδια με συνοπτικές διαδικασίες. Εμφανίζει εκπληκτική πληρότητα και αν λάβουμε υπόψη μας την απουσία του εργαλείου Κριάπα σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια, αντιλαμβανόμαστε ότι με την επιστροφή του Τεόντοσιτς μοιάζει τρομακτική. Αν επιβεβαιωθούν δε και οι φήμες για επιστροφή Κιριλένκο, το ταβάνι ψηλώνει σε απίστευτο βαθμό. Μοναδικό ερωτηματικό η απουσία μέχρι σήμερα του πραγματικά δύσκολου ματς. Στη φάση των 16 θέλουμε να τη δούμε σε ΣΕΦ και Κωνσταντινούπολη.

2. Barcelona
Απίστευτη πληρότητα, συνδυασμός εμπειρίας και ταλέντου, ύψη που τρομάζουνΗ Barcelona είναι για άλλη μια χρονιά top-class διεκδικητής. Μέχρι τώρα ο πολύ καλός Pascual φαίνεται να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα, και η ομάδα σίγουρα δεν έχει αποδώσει το μέγιστο που μπορεί. Ερωτηματικό η διαχείριση του μεγάλου ρόστερ όταν ζορίσουν τα πράγματα…σίγουρα πάντως αυτό δε θα αποτελέσει πρόβλημα στο ΤΟΠ16. Η προσθήκη του Τζάκσον πραγματικά εκτοξεύει τις επιθετικές δυνατότητες της ομάδας, μειονέκτημα η απειρία του Abrines στο «3».

3. Real Madrid
Η Ρεάλ σίγουρα δεν είναι τόσο ευάλωτη όσο έχουν δείξει τα τελευταία αποτελέσματά της, αλλά δεν είναι και τόσο καλή ώστε να μπει στην κατηγορία TOP CLASS αυτή την ώρα. Ο όμιλος όμως που μετέχει σίγουρα την καθιστά φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων, άρα και για την πρόκριση στο Final 4. Αν και οι καλοκαιρινές κινήσεις την ενίσχυσαν σε όλες τις θέσεις, η ομάδα φαίνεται «κορεσμένη» ή κουρασμένη αν προτιμάτε, αφού λείπει και η φρεσκάδα αλλά και η φλόγα από το παιχνίδι της. Στη δεύτερη φάση περιμένουμε να δούμε άλλο Ρούντυ και Ροντρίγκεζ. Άποψη της σελίδας είναι ότι η ομάδα πάσχει στο «5» παρά το συνωστισμό στη θέση…

Κρυφοκοιτούν την κορυφή
Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οι ομάδες που θα είναι 100% στο ΤΟΠ8 στοχεύοντας ακόμα και στην κούπα. Είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω ειδικού βάρους, είτε επειδή κάτι τους λείπει όμως, θα τις βάλουμε ένα κλικ πιο κάτω από τους top contenders...

Καλώσ'τα τα παιδιά...

4 – 5. Fenerbahce – Efes Pilsen
Οι δύο Τουρκικές ομάδες των κουμπάρων δεν μπαίνουν μαζί γιατί έχουν κοινά αγωνιστικά σημείαΊσα-ίσα είναι αρκετά διαφοροποιημένα τα αγωνιστικά τους πλάνα. Είναι όμως συνολικά στο ίδιο επίπεδο δυναμικής και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάληψη μιας εκ των 2 προνομιούχων θέσεων (όχι ότι δε μπορούν πχ να αποκλείσουν τη Ρεάλ με μειονέκτημα έδρας). Πλεονέκτημα της Φενέρ η καυτή έδρα, αφού η Εφές δεν διαθέτει έδρα-φόβητρο. Από την άλλη αν ο Ίβκοβιτς φέρει στην Κωνσταντινούπολη τον Ερτέλ, οι ισορροπίες αλλάζουν, καθώς η νεανική ομάδα της Εφές «ζητάει» ένα ηγέτη-σημείο αναφοράς, ενώ ο Γάλλος ψάχνει το πάτημα για την προσωπική απογείωση στο τοπ επίπεδο όπου πραγματικά φαίνεται να ανήκει.

6. Μακάμπι
Πέρυσι τέτοια εποχή οι Ισραηλινοί βρίσκονταν σε αυτή ακριβώς τη θέση, στο τέλος όμως όλοι γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα ο Πάργκο δεν προσφέρει την προσωπικότητα ή αν θέλετε και την ασφάλεια ενός Χίκμαν ή ενός Ράιτ. Ο Randdle όμως είναι πολύ καλός, ο Tyus σιγά σιγά ανεβαίνει, και όσο η ομάδα κρατιέται ψηλά, θα βελτιώνεται. Ατού φυσικά η έδρα που παίρνει μόνη της παιχνίδια, αλλά και ο βατός σχετικά όμιλος. Η Μακάμπι μπορεί να βάλει δύσκολα σε αυτή τη Ρεάλ.

7. Ολυμπιακός
Η ελληνική ομάδα βρίσκεται περίπου στο ίδιο επίπεδο με τη Μακάμπι, για διαφορετικούς όμως λόγους. Οι τραυματισμοί μέχρι τώρα δεν έχουν επιτρέψει στο σύνολο του Σφαιρόπουλου (μην ξεχνάμε την αλλαγή), να δείξει το full potential της ομάδας. Η γραμμή των κοντών παραμένει μια από τις πληρέστερες στην Ευρώπη, αλλά η front line μπάζει αρκετάΤο «4» είναι το αδύνατο σημείο της ομάδας και το «5» με συγκεκριμένες δυνατότητες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Με μια πρόταση θα λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται να δυσκολεύεται να παίξει μπάσκετ διαφορετικό από αυτό που προστάζει το υλικό του. Στον όμιλό του πάντως θα παλέψει ακόμη και για τη δεύτερη θέση, ενώ σε ένα αντίστοιχο με πέρυσι ματσάρισμα στους 8 (βλ. Ρεάλ), φέτος θα έχει καλύτερη τύχη!

Καλή τύχη μέχρι τους «8», αλλά…
…αλλά μέχρι εκεί; Οι ομάδες αυτής της κατηγορίας, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να στριμωχτούν στην 8δα, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, είτε αγωνιστικά είτε στο υφιστάμενο ρόστερ, δύσκολα θα καταλάβουν κάτι καλύτερο από την 3η/4η θέση και λογικά θα αποκλειστούν από τα θηρία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον όμιλο του Ολυμπιακού, η παρουσία ΤΣΣΚΑ, Εφές, Φενέρ και φυσικά της ελληνικής ομάδας, μοιάζει να δημιουργεί ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για όποιον επιχειρήσει την έκπληξη. Από την άλλη φυσικά, ως φαβορί δεν μπήκε και πέρυσι η Φενέρ στο ΤΟΠ16;

Ίδιοι στόχοι άραγε; ...Ίδια δυναμική όμως;

8 - 9. Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας
Όπως και στην περίπτωση των Εφές-Φενέρ, έτσι και εδώ οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία για εντελώς διαφορετικούς (θα μπορούσαμε να πούμε για τους ακριβώς αντίθετους) λόγουςΟ Ερυθρός Αστέρας γιατί παρουσιάζει ένα πολύ στιβαρό, δεμένο σύνολο που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του γιατί έχοντας φτάσει ως εδώ με τρομερές και συνεχείς απουσίες, δικαιούται να ελπίζει σε κάτι καλύτερο αν επιτέλους αγωνιστεί πλήρης. Κοινό σημείο και των δύο ομάδων πάντως η πολύ δυνατή έδρα τους, στοιχείο σημαντικό για τη φάση του ΤΟΠ16. Ο Ερυθρός Αστέρας θα χρειαστεί περισσότερη σταθερότητα στον άσσο από τοWilliamsενώ ο Παναθηναϊκός πέρα από την αναμενόμενη βοήθεια του Nelsonθα χρειαστεί βοήθεια ουσιαστική και από τον αντικαταστάτη του WrightΣτα θετικά για τους πράσινους το πολύ καλό πρόγραμμα που μπορεί να τους φέρει στο 5-2 στο τέλος της πρώτης φάσης.

10. Unicaja Malaga
Ο Plaza είναι δεδομένα καλός προπονητής. Από την άλλη φαίνεται μονίμως να βάζει ταβάνι στις ομάδες του, οι οποίες όταν σφίγγουν τα γάλατα, καταρρέουν. Η Μάλαγα είναι πρώτη στην ACB και η μόνη ομάδα που πίεσε μέχρι τέλους την ΤΣΣΚΑ. Από την άλλη, ο τρόπος που έχασε από τους αδιάφορους Ρώσους έκανε την αναμενόμενη ήττα να μοιάζει με τραγωδία, ενώ και στο Ισπανικό πρωτάθλημα, «κατάφερε» να απαντήσει στην ήττα της Μπαρτσελόνα με ήττα με κάτω τα χέρια από τη Σαραγόσα. Εν ολίγοις, υπάρχει το πλάνο, η έδρα, ικανοποιητικό ταλέντο, αλλά αναζητείται ο χαρακτήρας του νικητή. Ίδωμεν…

Κάποιοι θα το παλέψουν περισσότερο, κάποιοι λιγότερο
Σίγουρα οι ομάδες της κατηγορίας αυτής δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες, ούτε καν τις ίδιες φιλοδοξίες. Η Άλμπα πχ θα πανηγυρίσει κάθε νίκη στο ΤΟΠ16 ενώ η Αρμανι θεωρητικά ζητά το final8. Στο τέλος της ημέρας όμως εμείς θεωρούμε ότι ο κοινός παρονομαστής θα είναι ο ίδιος, οπότε ποιος ο λόγος να τις τοποθετήσουμε σε άλλη κατηγορία;

11 - 12Armani Milano - Nizhni Novgorod
Η αλήθεια είναι ότι η Αρμάνι θα μπορούσε να είναι στην παραπάνω κατηγορία, ίσως και πιο πάνω από τη Μάλαγα. Με το χέρι στην καρδιά όμως, μπορεί να δει κανείς διπλό πχ της Αρμάνι στην Ισπανία; Εμείς πάντως δύσκολα… Ο Brooks φαίνεται να ανεβαίνει (τον Kleiza δεν τον υπολογίζουμε καν), ο Hackett είναι σε καλή κατάσταση, ποιότητα υπάρχει, αλλά κανείς δε φαίνεται να την υπολογίζει; Λέτε να το γυρίσει υπέρ της;

Όσον αφορά τη δεύτερη ομάδα της κατηγορίας, κανείς δε μπορεί να εκτιμήσει πραγματικά την πορεία των Ρώσων. Στα πρώτα παιχνίδια η ομάδα θύμιζε καφενείο, χωρίς πλάνο σε άμυνα και επίθεση. Μετά όλοι θεωρήσαμε ότι σώθηκε χάρη στον εκπληκτικό RochestieΤελικά όταν αυτός τραυματίστηκε, όχι μόνο δεν κατέρρευσαν, αλλά πέτυχαν απίστευτες νίκες και εν τέλει προκρίθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, αν Rochestie & Kinsey είναι υγιείς, θα παλέψουν όλα τα ματς και όπου τους βγάλειΓια το fantasy πάντως είναι team to watch!

Έχει κι άλλα θαύματα το Λιθουανικό σακούλι;

13. Zalgiris
Για εμάς η πρόκριση της Zalgiris συνιστά από μόνη της ένα μικρό θαύμα. Η ομάδα είχε και έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, το budget έπεσε κατακόρυφα και προωθήθηκαν οι νεαροί πλην όμως ταλαντούχοι Λιθουανοί. Το άγχος της πρόκρισης παραλίγο να στερήσει τη νίκη από την αδιάφορη Sassari αλλά εκεί μέτρησε η προσωπικότητα του AndersonΤώρα στη δεύτερη φάση θα μπουν πάλι με όπλο την έδρα και χωρίς άγχος, αλλά λογικά θα δυσκολευτούν πολύ περισσότερο. Πάντως Γαλατά, Άλμπα, Ερυθρός Αστέρας και Παναθηναϊκός θα περάσουν δύσκολα στη Zalgirio Arena…ειδικά όποιοι κληθούν να την αντιμετωπίσουν στα πρώτα ματς.

14-15 Galatasaray – Laboral Kutcha
Με διαφορετικούς στόχους ξεκίνησαν οι δύο ομάδες, αλλά στα ίδια πάνω κάτω θα καταλήξουν. Η Γαλατά ξεπουλάει τους παίκτες της λόγω οικονομικών προβλημάτων, η Λαμποράλ γιατί απλά έτσι κάνει businessΗ αλήθεια είναι ότι Βουγιούκας, Aradoriδε θα της λείψουν και πολύ, ενώ ο Young φαίνεται πολύ καλή προσθήκη. Το θέμα είναι όμως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το πώς αυτή επηρεάζει την ομάδα. Η Λαμποράλ από την πλευρά της αν χάσει τον Heurtelδεν έχει καμία τύχη. Αν τον κρατήσει (ευχαριστημένο), το ξανασυζητάμε.

16. Alba Berlin
Θεωρητικά η Alba είναι η ασθενέστερη των ομίλων. Εμείς πιστεύουμε ότι έχει φιλότιμη και δουλεμένη ομάδα, πιθανώς καλύτερη από Zalgiris ή Laboral. Το ζήτημα είναι όμως ότι δεν είναι εύκολο να χτυπήσει παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ χωρίς δυνατό γερμανικό κορμό. Το γεμάτο γήπεδο και η καλή δουλειά του κόουτς Obradovic είναι «λεφτά στην τράπεζα» για το μέλλον, αλλά η ομάδα θα πρέπει να γίνει πιο κυνική και να μάθει να κυνηγάει το αποτέλεσμα: εδώ είναι Ευρώπη άλλωστε…


Για οποιαδήποτε σχόλια, προτάσεις για τη δική σας κατάταξη και ερωτήσεις για το ΤΟΠ16, εδώ θα είμαστε, κοπιάστε ελεύθερα!

13 σχόλια:

  1. Συμφωνώ στα περισσότερα...Διαφωνώ για τον Ολυμπιακό..Έχει θέματα ο Ολυμπιακός που πρέπει να τα λύσει γρήγορα...Σίγουρα έχει απουσίες αλλά διαφωνώ ότι η 4αδα των γκαρντ του είναι από τις καλύτερος..για μένα μόνο ο σπανούλης είναι..ο λαφαγιέτ έχει χαμηλό ταβάνι αν και εργάτης, ο Σλούκας πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα και ο Μάντζαρης σε συνεχή πτώση...Αν βγει 2ος θα ναι μεγάλο κατόρθωμα με τα σημερινά δεδομένα. Φαβορί για την 2η θέση είναι η Εφές ενώ ο η Φενέρ παίζει δυνατά για τις θέσεις 2-4 (μπορει και να παλευει μεχρι τελους για την πρόκιση της)...

    Από εκεί και πέρα, η Αρμάνι έχει πολύ καλή ομάδα, καθαρά με βάση την ποιότητα του ρόστερ μπορεί να διεκδικήσει νίκη σε όλα τα ματς πλην αυτό με της Τσσκα στην Ρωσία...Οπότε δεν το αποκλείω καθόλου να περάσει στο τοπ-8..Η Νίζνι επίσης έχει ένα αξιόμαχο σύνολο που εντός αν και δεν έχε καυτή έδρα, θα νικήσει πολλούς..

    Στον άλλον όμιλο, Μακάμπι - Πάο είνα 2 δυνατά ερωτηματικά...Η Μακάμπι έχει όμως το know to how..Ο Παναθηναικός ψάχνεται..Αλλά αν φέρει και έναν ακόμα σέντερ (όχι πως αν δεν φέρει αλλάζουν πολλά αλλά χρειάεται καλύτερος ράιτ) ακόμα και 3ος να βγει έχει αξιώσεις να διεκδικήσει στα ίσια την πρόκριση στο φάιναλ-φορ με βάση τα δείγματα της 1ης φάσης και τηρουμένων των αναλογίων αυτής..

    Ο Ερυθρός Αστέρας έχει καυτή έδρα αλλά φοβάμαι ότι θα έχει ντεφορμάρισμα. Προσοχή στην Άλμπα, έχει ρόστερ και κάποιους πολύ καλούς Αμερικανούς (κυρίως Μακλιν) που θα κάνει ζημιές..Η Ζαλγκίρις επίσης πιστεύω - με εξαίρεση το ματς με μπάρτσα λόγω χαρακτηριστικά ομάδας, να δούμε και το πρόγραμμα βέβαια..- θα τα κοντράρει στα ίσια όλα τα εντός και ενδεχομένως και λογικά θα τερματίσει στην 6άδα...Ο Άντερσον άμα πάρει επιθετική βοήθεια και από άλλους, δεν θα πιάνεται στο γήπεδο...(και στο φάντασι..)...Ερυθρός - Ζαλγκίρις εκτιμώ ότι με εξαίρεση στο ματς της Γερμανίας (που και εκεί είναι το αουτσάιντερ) θα πρόκειται για έκπληξη αν κάνουν εκτός έδρας νίκη σε αυτόν τον όμιλο..Για αυτό δεν θα με εκπλήσσει να τερματίσουν μαζί στις θέσεις 6-7 ή 5-6...Δεν απέχουν και τόσο πολύ δηλαδή μεταξύ τους..

    nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα είναι δύσκολο να περάσει η Αρμάνι σε αυτόν τον όμιλο και δεν σου δίνει την εντύπωση να κοντράρει - πόσο μάλλον να περάσει τους συναγωνιστές της αλλά θα ναι μεγάλη αποτυχία αν αποκλειστεί στο τοπ-16..Αν βρεί το κουμπί (που δύσκολα θα το βρει από ότι φαίνεται) ο Μπάνκι έχει μεγάλες δυνατότητες η Αρμάνι..Για αυτό λέω ότι δεν θα πρέπει να είναι έκπληξη αν πάει στο τοπ-8 αν και φαντάζει δύσκολο τώρα μίας που οι 2 τούρκικες είναι αρκετά πειστικές (ειδικά η Εφές).......Για Ζαλγκίρις λέω ότι θα αποφύγει την τελευταία θέση....(7άδα ήθελα αν γράψω και έγραψα 6άδα).

      Να δούμε τι κινήσεις θα κάνουν κιόλας, αν κάνουν...Και φυσικά 2-3 νίκες στις πρώτες αγωνιστικές ή 2-3 ήττες και αλλάζουν τα δεδομένα (χαρακτηριστικό παράδειγμα η Φενέρ πέρυσι που όλοι λέγανε ότι θα βγει δυάδα αρχικά, μετά το ματς της Μάλαγα άρχισαν οι κωλοτούμπες και εν τέλη αποκλείστηκε..)

      nikos

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και από μένα!!! Μου αρκεί που θα έχουμε σχεδόν Boxing Day euroleague :))) όλα τα αλλα θα φανούν στο παρκέ, χεχε

    Esteban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ισχύει! Όλα τα αλλα ειναι κουβεντούλα να περνάει η ώρα!

    Χρόνια πολλά σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xronia polla kai apo emena!

    Krisimes oi prwtes 2 agwnistikes giati 8a fanei an oi mikroi mporesoun na anteksoun thn piesi kai na meinoun ws to telos sto paixnidi tis prokrisis.

    Diko mou favori i Real pantws, akoma einai nwris na fortsarei!

    Des4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλά φίλε μου

    οντως αν όχι οι πρώτες 2, σίγουρα οι πρώτες 4-5 είναι ενδεικτικές για τη δυναμική και τους στόχους πολλών ομάδων.

    Θερμή παράκληση "όχι Greeklish" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιο (φθηνή) αντιγραφή του Hoopfellas, πεθαίνεις. Γελάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου χρόνια πολλά και σε σένα...κατα τα αλλα:
      1. Αν δεις στα δεξιά το blog που αναφέρεις ειναι από τα αγαπημένα μου και το προτείνω
      2. Το συγκεκριμένο blog επικεντρώνεται κυρίως στο fantasy league με το οποίο (σωστά κατα την άποψη μου) δεν ασχολείται ο Δ. Κατσιωνης
      3. Η -εσκεμμένα- χωρίς ιδιαίτερη μπασκετική ανάλυση των 16 ομάδων έγινε πριν την ανάρτηση του hoopfellas οπότε θέμα αντιγραφής δεν τίθεται...
      4. Σε κάθε περίπτωση το να γελάτε, έστω και ανώνυμα ειναι καλό, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε...keep rocking

      Διαγραφή
    2. Χεχεχε, θεουλης ο mister! +1 !!!

      Esteban

      Διαγραφή
    3. Mister exoyme katalavei oti eisai o esteban..kai emeis ta idia kolpakia kanoyme...toylaxisotn pes mas protaseis gia simera na antapodoseis..:P

      Διαγραφή
    4. Ρε δεν παιζεστε λέμε, πωπω ! Πέρα από την πλάκα, είμαι αυτός που είμαι και γράφω πάντα με το nick μου.

      Είπαμε, σας παρακαλώ όχι greeklish.

      Ανεβαίνουν προτάσεις :)

      Διαγραφή
  7. Προτάσεις απο εμένα για σήμερα ..

    Llull , Huertas , Arroyo , Διαμαντίδης στα guard. Εγώ διάλεξα Huertas-Arroyo

    Bjelica , Spanoulis , Hacket , Micov , Rudy , Slaughter στα FW , Εγώ πήρα τους 4 πρώτους. Ο Ρούντι καλή τιμή αλλά τον φοβάμαι λίγο. ο Σλότερ στα εντός πάει καλά.

    Kaun , Tomic , Marjanovic , McLean , Young , Erceg στα Center. Πάλι διάλεξα τους 4 πρώτους , Mclean , Marjanovic επίφοβοι λόγο του ότι παίζουν με μπάρτσα-ρεάλ αλλά νομίζω θα τα πάνε καλά. Ο young απαραίτητη επιλογή σε όσους δεν έχουν credits. Ο Erceg με τα πάνω του και τα κάτω αλλά πιστεύω θα πάει ψηλά. Ο Κάουν με αυτούς τους ψηλούς της Φενέρ λογικά θα κάνει πάρτυ.


    John

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά το πας... Καουν ειναι μια ιδιάζουσα περίπτωση, προσωπικά τον θεωρώ εξαιρετική επιλογή, ειδικά δε με Φενέρ, απλά δε μου "κάθεται" να τον κρατήσω για αρκετές εβδομάδες. Θα δω με μεγάλο ενδιαφέρον πάντως το παιχνίδι αυτό!

    Ανεβηκε και η νέα ανάρτηση...Esteban δεύρο έξω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή