Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 10: Clash of the titans!


Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπυ κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρ, Σπανούλη και Obradovic διεξάγεται η δέκατη αγωνιστική του TOP16 της Euroleague. Η κόντρα δύο εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις δύο προνομιούχες θέσεις του ομίλου. Τα πράγματα είναι απλά: Εαν οι Πειραιώτες περάσουν με επιτυχία και αυτό το τεστ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πάνε στη  φάση του TOP8 με πλεονέκτημα έδρας. Εαν πάλι η ανεβασμένη Φενέρ κάνει ματ στην ομάδα του Σφαιρόπουλου, η τράπουλα θα ανακατευτεί εκ νέου.


Στα του παιχνιδιού μας τώρα, η χλιαρή χρονιά μας επιβεβαιώθηκε με μια ακόμη ατυχή μεταγραφή. Σε μια αγωνιστική που δεν έγιναν τα μεγάλα σκορ και αποφύγαμε αρκετές κακοτοπιές, ήρθε η τραγική εμφάνιση του Erceg να μας εμποδίσει να κάνουμε το άλμα στην κατάταξη. Για όσους βιαστούν να εξάγουν συμπεράσματα για την "όρεξη" του τεμπέλη Ζόραν, ας ρίξουν μια ματιά στο πως καθάρισε παίζοντας 40 λεπτά τη Φενέρ στο τοπικό ντέρμπι, 3 μέρες μετά την απελπιστική εικόνα κόντρα στη Ρεάλ!

Αναγκαστικά όμως και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, θα αναγκαστούμε να του δείξουμε την πόρτα της εξόδου, αν και το ματς που παίζει δε χαρακτηρίζεται απαγορευτικό για να κάνει μια καλή εμφάνιση. Κύριος λόγος είναι η επανεμφάνιση του τίμιου Parakhouski, που πιστεύουμε ότι δε θα επιλεγεί από πολύ κόσμο, αλλά εάν αγωνιστεί τα κανονικά του λεπτά συμμετοχής πιστεύουμε ότι θα πιάσει τα συνήθη 20ρια του...

Άντε πάλι τα ίδια...

Στους ψηλούς και η δεύτερη αλλαγή μας θα είναι παίκτης της Νίζνι. Ο Thompkins επιστρέφει, και μάλιστα σε κακό timing (αφού ο Parakhouski θα του στερήσει μερικά σουτ), ελλείψει πειστικών λύσεων. Καλή επιλογή θα ήταν και ο Πρίντεζης πάντως που αποδίδει καλά στα μεγάλα ματς. Αντιθέτως, επιλέξαμε να διώξουμε το Vesely, γιατί παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, κάτι μας λέει ότι θα στοχευθεί από την άμυνα του Ολυμπιακού και ίσως να μην αντέξει την πίεση.

Δίδυμο φωτιά τα Αμερικανάκια

Τα απαραίτητα credits για τις αλλαγές μας θα μας τα δώσει η "τράμπα" του Τεόντοσιτς με τον εξαιρετικό και ανεβασμένο Heurtel. Το παιχνίδι θα είναι πολύ πολύ δύσκολο για το Γάλλο, αλλά η ανεβασμένη συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι της Εφές μας κάνει αισιόδοξους. Πάντως η άνοδος του Γάλλου δεν έχει συνοδευτεί με νίκες για την ομάδα του Ίβκοβιτς, ας σημειωθεί αυτό. Όπως και να έχει, το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ-Εφές είναι άλλο ένα μεγάλο ματς της εβδομάδας.

Ελπίζοντας να μη μας προδώσει πάλι αυτό το ανούσιο πάρε-δώσε λίγων παικτών ειδικά στη θέση "5", η ομαδάρα μας κατεβαίνει καλοπροπονημένη ως εξής:

Καλή επιτυχία amigos !!!

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα δάσκαλε, η προηγούμενη βδομάδα πήγε αρκετά καλά, με όλα τα ρίσκα να βγαίνουν και κατά συνέπεια 207,2 πόντους και 86η θέση για την αγωνιστική. Αυτήν την εβδομάδα, ακούγοντας και τις συμβουλές σας κατέληξα στο εξής ρόστερ:

    Heurtel
    Rochestie
    Fernandez
    De Colo
    Σπανούλης - Gentile, γιατί είχε πάει καλά στο ματς του πρώτου γύρου και γιατί ο Σπανούλης ενίοτε με Obradovic, Ivcovic δυσκολεύεται
    Bjelica
    Tomic
    Othello Hunter - Parakhouski
    Marjanovic
    Gist - Πρίντεζης

    Όπως πάντα όλα τα σχόλια δεκτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον φοβάμαι αρκετά τον Πρίντεζη αυτή την εβδομάδα...

      Διαγραφή
    2. Ε οχι και απλα αρκετα καλα!! Απιστευτο σκορ μπραβο και παλι! Προσωπικα την αλλαγη Gentile- Σπανουλη δε θα την εκανα, ο Ιταλος δεν ειναι σταθερος και ναι μεν ο Σπανουλης πιθανως να πιεστει, αλλα ειδικα εντος εδρας θεωρω θα βρει τον τροπο να παρει τους ποντους που θελει

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα κι από μένα. Αυτή τη βδομάδα αποφάσισα να επαναφέρω τον Marjanovic πάση θυσία κι έτσι (με βαριά καρδιά) διώχνω το Σπανούλη που με αντίπαλο τον Ζέλικο είναι ικανός τόσο για το καλύτερο όσο και για το χειρότερο. Οπότε το ρόστερ διαμορφώνεται ως εξής..

    Rodriguez
    Rochestie
    DeColo
    Fernadez
    Gentile (στη θέση του Σπανούλη)
    Bjelica
    Marjanovic (αντί για Τομπκινς)
    Batista (στη θέση του Vesely)
    Doellman
    Tomic

    ps: 185,9 την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των μέτριων για την αξία τους σκορ των Rudy-DeColo και του κακού Tomic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο ζητηση ο Gentile! ΠΑντως και το δικο σου σκορ το κρινω πολυ δυνατο! Για να δουμε που θα κατσει η μπιλια

      Διαγραφή
    2. Εεεεελα ρε Gentile παντοκρατορα!!!

      Διαγραφή