Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 9: Wednesday games suck!

Φοβερές καταστάσεις, να θέλεις ν αγιάσεις δηλαδή και να μη μπορείς! Πάνω που ετοιμάζω πανηγυρικό post για την προηγούμενη αγωνιστική με τις εμπνευσμένες επιλογές Doellman - Jankunas που μας ανέβασαν στους τιμιότατους 180 πόντους και μας χάρισαν 400 θέσεις στην κατάταξη, έρχεται από το πουθενά το σημερινό παιχνίδι της Τετάρτης να μας πιάσει απροετοίμαστους και να μας ρίξει το κέφι.


Με το ζόρι θα προλάβω να γράψω δυο λόγια για την επιλογή της εβδομάδας, πόσο μάλλον για να μελετήσω και τα παιχνίδια. Πάλι καλά που υπάρχει ο τραυματισμός του Parakhouski και έχουμε μια αλλαγή σίγουρη, που μάλιστα μας δίνει και καλά credits. Μαζί με τα credits του φιλότιμου Jankunas που δε μας απογοήτευσε, αλλά δεν είναι και για να χτίσουμε πάνω του, μαζεύουμε ένα συμπαθητικότατο ποσό για μεταγραφούλες ψηλών. Πρώτη φτηνή και καλή επιλογή είναι ο εξαιρετικός Vesely. Με νέο ρόλο πλέον σταθερά στο 5 αποτελεί το κρυφό χαρτί του Ζέλικο στην ανεβασμένη εσχάτως Fenerbahce.

...από τις πιο κλασσικές φάσεις του TOP16 το συγκεκριμένο κάρφωμα του Jan

Η δεύτερη αλλαγή μας χωρίς πολύ σκέψη θα είναι ο Erceg. Με τους τραυματισμούς καλών ψηλών και την αψυχολόγητη συμπεριφορά του, ο αγαπημένος Ζόραν μπορεί να μας δώσει από -3 έως +30 πόντους! Ας ελπίσουμε για το καλύτερο δυνατό, γιατί το σκορποχώρι της Γαλατά εγκυμονεί κινδύνους! Λέτε να δούμε και κανένα Αρόγιο στην ΑΕΚ;

O Zoran Erceg ζορίζεται: Συλλεκτική φωτό!

Στο δίλημμα Doellman - Batista, επιλέξαμε να κρατήσουμε τον Αμερικάνο, παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα σταθερός στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ευχόμαστε να πέσουμε δραματικά έξω, και να κάνει το παιχνίδι της ζωής του ο Ουρουγουανός, σε ένα μας που είναι πραγματικά η μισή χρονιά για τον Παναθηναϊκό!

Η -στο πόδι φτιαγμένη- ομαδάρα μας λοιπόν έχει ως εξής:

Μην ξεχνάτε το deadline για αλλαγές είναι ΤΕΤΑΡΤΗ!


6 σχόλια:

  1. Άσε αυτό με το σημερινό παιχνίδι παρά είναι εκνευριστικό. Κι εγώ τώρα στο πόδι θα κάτσω να "φτιαχτώ" αν και με βλέπω να καταλήγω στην ομάδα σου με δύο διαφοροποιήσεις:
    -Thompkins αντί Erceg
    -Rochestie αντί Teodosic

    ps:Είσαι σίγουρος πως θα παίξει ο Erceg? Για τσέκαρε εδώ τρίτο σχόλιο... http://www.interbasket.net/forums/showthread.php?27154-Euroleague-Fantasy-Challenge-2014-2015-vol-III/page19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω να μάθω πως τα πηγές γιατι οι αλλαγές σου ήταν 100% επιτυχημένες! Η χαρά του παίκτη! Ο erceg από την άλλη έχει ήδη το μυαλό του αλλού και έπρεπε να το προβλέψω...

      Διαγραφή
  2. Ελπίζω να παίξει ο Έρτσεγκ ..όχι άλλη ατυχία..Για έρτσεγκ βέβαια σχεδόν συνέχεια βγαίνει η φήμη ότι δεν παίζει αλλά όλο παίζει...Κατά τα άλλα η επιμονή μου στον Άντερσον με έχει στείλει κουβά για τα καλά..

    Rochestie
    Sergi

    Weems
    Anderson
    Rudy
    De colo

    Kaun -> Reyes
    Thompkins
    Vesely-> Samuels (Eίναι σε δαιμονιώδη φόρμα, ο Τσέχος φεύγει προς το παρών μιας που στο πρώτο ματς τα έχει βρει σκούρα με τον Τόμπκινς (αν και αγωνίζεται κυρίως ως "5" πλέον αλλά με προβληματίζει και το αδιάφορο -κατά μία έννοια - του παιχνιδιού)
    Τοmic -> Erceg (Ο Έρτσεγκ αν παίξει θα κάνει μεγάλο ματς- όπως και ο Ρέγιες- ενώ ο Τόμιτς έχει το πιο δύσκολο για αυτόν παιχνίδι στο Top16)..

    νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα κι από μένα, μέτρια και η προηγούμενη βδομάδα με 159 πόντους, ντεφορμέ η ομάδα. Αυτήν την εβδομάδα, εκμεταλλευόμενοι και την απουσία του Parakhourski, είπα να πάρω και Σπανούλη. Οπότε η ομάδα διαμορφώνεται ως εξής:

    Diamantidis - Heurtel, που έχει πάρει τα πάνω του
    Rochestie
    Fernandez
    De Colo
    Causeur - Σπανούλης
    Bjelica
    Tomic
    Othello Hunter
    Marjanovic
    Parakhouski - Gist γιατί στα εντός παίζει καλά συνήθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι επαιξες έξω από τα καθιερωμένα και δικαιωθηκες θεωρώ...εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή