Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Euroleague Fantasy Challenge TOP16 week 11: As good as it gets


Πικρή γεύση επιφύλαξε για τους φανς των ελληνικών ομάδων η 10 αγωνιστική της Euroleague. Δεν ήταν τόσο οι δύο ήττες για Παναθηναικό και Ολυμπιακό, όσο το χρονικό σημείο που ήρθαν αυτές, καθώς επίσης και ο αντίπαλος (ο καθένας για διαφορετικό λόγο).

Για τον Παναθηναικό η ήττα-σφαλιάρα μετά μάλιστα από κάκιστη εμφάνιση, ήταν σα να καθόρισε το ταβάνι της φετινής προσπάθειας και απογοήτευσε τους οπαδούς της ομάδας. Τρεις αγωνιστικές πριν, ο ομάδα διεκδικούσε με αξιώσεις μια από τις 2 προνομιούχες θέσεις, ενώ τώρα παλεύει για την πρόκριση έχοντας χάσει 3 σερί ματς-σταθμούς. 



Για τον Ολυμπιακό από την άλλη, σίγουρα η ήττα δεν έφερε την καταστροφή αλλά κλόνισε την πίστη και την αισιοδοξία που είχε δημιουργήσει η εξαιρετική εως τώρα σεζόν, ενώ είναι γεγονός πως η εμφάνιση της Φενέρ φόβισε πολύ κόσμο και έστειλε μηνύματα προς όλους. Παράλληλα ο τραυματισμός του Σπανούλη δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αγωνία καθώς το παιχνίδι στη Βιτόρια μόνο εύκολο δε θα είναι.

Στοιχίζει στη Μακάμπι αυτό το μάτι που γυαλίζει που λείπει τελευταία

Σε αυτό το κλίμα του προβληματισμού κινήθηκε και η ομάδα μας, χωρίς ιδιαίτερες αποτυχίες επιλογών, αλλά σίγουρα με το χαλινάρι να μας κρατά από μια απογειωτική εμφάνιση. Αν εξετάσουμε μια προς μια τις επιλογές μας θα δούμε ότι δε χρήζουν σοβαρών αλλαγών, γι αυτό και λογικά θα ήμασταν αποφασισμένοι να στηρίξουμε την ομάδα μας: Ο Heurtel τα πήγε μια χαρά δημιουργικά και το +11 μάλλον τον αδικεί, ενώ και ο Doellman στάθηκε άτυχος σε κάποιες επιλογές. Επειδή όμως  έτσι απλά δε θα είχε πλάκα, εμείς θα εξαντλήσουμε τις επιλογές μας:

Στη θέση του τραυματία Σπανούλη, επανέρχεται ο Smith. Η λειψανδρία της Μακάμπι επιβάλλει την επιστροφή του έμπειρου Αμερικανού και παρ' όλο που περνάει μικρή περίοδο ντεφορμαρίσματος, θεωρούμε πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή στα καλά σκορ. 

Τίνος είσαι εσύ παιδί μου; Ααα;

Στη θέση των ψηλών, θα επαναφέρουμε με μεγάλο μάλιστα κόστος το γίγαντα Marjanovic. Δεν παίζει το πιο εύκολο ματς, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά μοιάζει μια σίγουρη επιλογή για το +20, ειδικά εντός έδρας.  Φυσικά το τίμημα σε credits θα είναι ακριβό, γι αυτό και θα επιλέξουμε να πουλήσουμε τον DeColo. Πιθανώς τα τελευταία χαμηλά σκορ του να είναι απλή σύμπτωση, ίσως όμως και να έπαιξε το ρόλο της η επιστροφή Weems. Εμείς θα πάρουμε το ρίσκο και θα φέρουμε στη θέση του τον Linhart, που παίρνει αυξημένο χρόνο τελευταία, με την ελπίδα να μας δώσει ένα τίμιο δεκαράκι!

Νάτη λοιπόν η ατρόμητη ομάδα μας!!!


Καλή επιτυχία σε όλους!

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα δάσκαλε, εγώ τα πήγα και πάλι αρκετά καλά με 194,1. Για αυτή την εβδομάδα είχα φτιάξει καλή ομάδα αλλά ο τραυματισμός του Krstic μου άλλαξε τα σχέδια. Αποφάσισα επίσης να αλλάξω τον De Colo που δεν κάνει σκορ τα τελευταία ματς μιας και Teodosic και Weems θέλουν από μια μπάλα ο καθένας τους κι έτσι η ομάδα διαμορφώνεται ως εξής:

    Heurtel
    Rochestie
    Fernandez
    De Colo - Goudelock
    Gentile - Marshon Brooks
    Bjelica
    Tomic
    Parakhouski
    Marjanovic
    Πρίντεζης - Trey Thompkins

    Απλά έχω μόνο μία αμφιβολία αν αντί για Goudelock πάρω Justin Carter. Ακούω προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το ξανασκέφτηκα και αντί για Marshon Brooks θα πάρω Σλούκα, που θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής αναγκαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις κανει πολύ καλά σκορ γενικά, σε ποια θέση εισαι overall; o goodelock είναι killer απλα η μη συμμετοχή του σε ασίστ ριμπαουντ κλπ τον κράτα συνήθως στο 15-18 ranking. δεν υπάρχουν και πολλά 2-3ρια όμως για να επιλέξεις

      Διαγραφή
    2. 447 overall δάσκαλε. Οι σημερινές μου αλλαγές όμως ήταν άστα να πάνε. Τεσπα, μπορεί ο Σλούκας να περάσει τον De Colo( να λέμε και καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα)

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα κι από μένα! Αυτό της τελευταίας στιγμής με Τόμπκινς μου χάλασε την εβδομάδα εντελώς.
    Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί η δεύτερη ομάδα μου, που προφανώς θα έχει ξεπεράσει την πρώτη μετά το σημερινό βράδυ, μετράει μέχρι στιγμής 160,1 (Teo-DeColo-Redding-Parakhouski-Tomic-Marja) και περιμένω ακόμα 4... Να μη γράψω ονόματα και τα ματιάσω τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή