Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Merry Christmas Euroleague Fantasy Challenge - And the Oscar goes to...





Τελείωσε η πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, και τώρα τέλος τα ψέματα, θα ξεχωρίσουν οι άντρες από τα παιδάκια. Απίστευτες συγκινήσεις υπόσχονται οι 2 όμιλοι που σχηματίστηκαν και θα πέσουν κορμιά.
Μέχρι να κάνουμε την ανάλυση των ομίλων όμως, τον απολογισμό μας για την πρώτη φάση και τις προβλέψεις για το ΤΟΠ16, ας χαλαρώσουμε εν όψει εορτών μοιράζοντας τα Όσκαρ της A’ Φάσης. Μακάρι όσοι διέπρεψαν να συνεχίσουν να το κάνουν και όσοι μας απογοήτευσαν να διαβάσουν το άρθρο (για κανένα λόγο!) και να πεισμώσουν!

Πάμε λοιπόν…


Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου: Αυτός που θα θέλαμε στην ομάδα μας πάσει θυσία

Ο Sergio κάνει παπάδες και είναι ο καλύτερος PG στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, ο Preldjic οδηγεί τη Φενέρ, τα κάνει όλα και συμφέρει… Ο Brown οδηγεί τη Λοκομοτιβ εκ του ασφαλούς… ο Σπανούλης κάνει πλάκα και παίζει στο ρελαντί. Ο καλύτερος όμως μοιάζει να είναι ο ασταμάτητος Mirotic: Σε –μόλις- 24 λεπτά μέσο όρο, 20.5 ranking με 62% δίποντα, 64% τρίποντα (!!!) και 86% βολές! Λεπτομέρεια: Είναι 22 χρόνων…


 Άξιος!

Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου: Αυτός που κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα θα περιμέναμε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Hines παίζει λιγότερο από 20 λεπτά και κάνει περισσότερα απ’ όσα όλοι οι άλλο ψηλοί της ΤΣΣΚΑ μαζί, ο Bonsou  έκλεψε τις εντυπώσεις μέχρι που άρχισε τα μπουνίδια, o Dentmon είναι λίγο ατομιστάκος, ο Περπέρογλου κάνει παπάδες αλλά μόνο εδώ και 3 ματς, οπότε…Bogdan Bogdanovic: o πιτσιρικάς της Παρτιζάν πέρυσι δεν έπαιζε καθόλου, φέτος ξεκίνησε καλά, και μόλις ο Westerman τραυματίστηκε πήρε χρόνο και στη δημιουργία και απογειώθηκε! 18 μ.ο. ranking στα 5 τελευταία ματς, σε μια ομάδα χαμηλών μεν δυνατοτήτων, που έχει όμως παραδοσιακά πράγματα να μας δώσει (Lauvergne, Dalo, Bertrans)

Όσκαρ Α’ Γυναικείου: Δεχόμαστε προτάσεις πώλησης, πληροφορίες εντός

Μη βιάζεστε, όλοι θα πάρετε! Και ο γερασμένος Domercant, και ο κουρασμένος Batiste, και ο μονίμως εκνευρισμένος Kleiza…Μαζί τους ο «μυαλό δε βάζω» Teodosic, o επιεικώς απαράδεκτος Krstic, o Jerells που απορώ γιατί θεωρείται υψηλού επιπέδου παίκτης. Κορυφαίος όλων όμως ο απίθανος Planinic που τα κάνει ΟΛΑ χάλια: Δεν πασάρει, δεν τρέχει, δεν ευστοχεί ούτε στο ζέσταμα. Απελπισία!

Όσκαρ Β’ Γυναικείου: Εγώ σε πίστεψα και συ με πρόδωσες!

Ο Schilb σίγουρα δεν προσφέρει στον Ερυθρό Αστέρα αυτά που θα περιμέναμε, οι Lampe-Nachbar πραγματικά, τι ακριβώς κάνουν στη Μπαρτσελόνα; Οι Αρόγιο – Hodge δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα… Ο Pargo είναι εκτός τόπου και χρόνου και ο Ζόριτς μήπως δε μπορεί τελικά; Όλοι αυτοί είναι γατάκια μπροστά στον ανεκδιήγητο Μαυροκεφαλίδη, για τα μάτια του οποίου σφάχτηκαν το καλοκαίρι οι αιώνιοι. Κάτι ψυλλιαστήκαμε το καλοκαίρι στο Eurobasket, αλλά όχι κι έτσι βρε Λουκά.

Όσκαρ πρωτοεμφανιζόμενου: Που ήσουνα κρυμμένος τόσο καιρό αγόρι μου;

Ο Lauvergne μαθαίνει τα βασικά στο καλύτερο σχολείο, και τα μαθαίνει καλά! Ο Παππάς έπεσε στα βαθιά και κολυμπάει μια χαρά …έστω και με ένα αγκώνα, ο Diot την έκανε μια χαρά τη δουλίτσα του και ο Sipahi ήρθε από το πουθενά (…για να μείνει;). Κανείς όμως δεν έπιασε τα επίπεδα του παιχταρά Delaney, που τα κάνει όλα και ανεβάζει επίπεδο τη Bayern. Πολύ θα θέλαμε να τον δούμε σε top-class ομάδα. Μήπως γίνει τέτοια η Bayern σύντομα;

Όσκαρ μαζοχισμού: Τι κάνεις με τους άμπαλους ρε φίλε;

Ο Χάκετ έκανε το ηρωιλίκι του καλοκαιριού, πίστεψε στα θαύματα και έφυγε (;) απελπισμένος και διωγμένος (;), πιθανώς και για άλλες περιπέτειες (δεν το λες και «απάνεμο λιμάνι» το Μιλάνο), ο Σάρας πιθανώς να δικαιολογείται για συναισθηματικούς-οικονομικούς-οικογενειακούς λόγους, ο Darius κάνει πλάκα και κολλάει ένσημα, ο Αζινκά τους έπιασε στον ύπνο και τους παράτησε νωρίς. Μπορεί όμως κάποιος να μας πει ΠΟΣΗ υπομονή μπορεί να έχει ο παικταράς Langford σε αυτή την Armani που ξοδεύει 5 χρόνια τώρα ένα κάρο χρήματα και χαΐρι δε βλέπει;

 Εδώ κοίτα καμάρι!

Όσκαρ Σκηνοθεσίας: Μη χαραμίζεσαι στο άθλημα, έχεις άλλα ταλέντα

Θα μπορούσαμε να βρούμε διάφορους καραγκιοζάκους, αλλά όταν μιλάμε για χολιγουντιανή υπερπαραγωγή δεν έχει νόημα να ψάχνουμε ταλεντάκια στο Bollywood: Rudy Fernandez παμψηφεί!

 ...Στο σινεμά της γειτονιάς σας...Τώρα και σε 3d!!!

Αυτά από εμάς, περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας και τις προτάσεις σας για τα επόμενα Oscar. Μέχρι τότε, καλές γιορτές, με υγεία και χαμόγελα. Enjoy the derby tonight!!!

2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά!!! Ωραίο το κείμενο σου...
    Μεγάλο θεατρινιλίκι ο Ρούντι αλλά σε όλο το ματς τον έπαιζε πάρα πολύ βρώμικα ο Σάτο..!!!
    Όμως ο καλύτερος ηθοποιός χτυπά πάντα με τρόπο που δεν το περιμένεις.Το έχει κάνει επιστήμη.Ξέρει ακριβώς τη στιγμή που δε θα τον δουν,το ματς θα είναι σε ένταση και θα βρεθεί μέσα στο μπούγιο...Σίγουρα χαραμίζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή