Euroleague fantasy challenge

Euroleague fantasy challenge
Euroleague Fantasy Challenge 2013-2014

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Euroleague Fantasy Challenge week 8: The road to glory! (news update 5/12)

Τιμής ένεκεν!


 Επιτέλους μετά από 7 εβδομάδες μπορούμε να πούμε ότι η στρατηγική μας δικαιώνεται εμφανώς πλέον και  αποδίδει καρπούς, αφού:
1) Και σταθερά υψηλά σκορ κάνουμε τις 3 τελευταίες αγωνιστικές (πάνω από 170),
2) Και credits ανεβάζουμε στο δρόμο για το TOP16!

Την τελευταία εβδομάδα κάναμε σκορ 187,3 και μάλιστα με Σπανούλη - Μπονσού σε κακή μέρα, αλλά το πιο ευχάριστο είναι το "άλμα" που κάναμε στα credits: Από τα 639,1 στα 681,3 και μάλιστα με 9 επιπλέον credits διαθέσιμα!

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία δηλαδή για το TOP16 όπου μπορούμε να κάνουμε όσες αλλαγές θέλουμε, και αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν εφόσον αποκλειστούν οι ομάδες τους. Εδώ ακριβώς έγκειται και ο κίνδυνος: Τόσο οι ομάδες που προκρίθηκαν, χρειάζονται προσοχή (πχ ο Ολυμπιακός πιθανώς να μειώσει το χρόνο του Σπανούλη), ενώ και οι παίκτες των οποίων οι ομάδες αποκλείστηκαν μπορεί να χάσουν το κίνητρό τους (ανάλογα με την ψυχοσύνθεση του κάθε παίκτη φυσικά).



Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε συντηρητικά, με τους παίκτες που έχουν υψηλό χρόνο συμμετοχής και κίνητρο, ώστε να αποφύγουμε χαμένα credits. Είδαμε πως μια κακή εμφάνιση πχ του Bogdanovic στοίχισε πολλά credits, τον έκανε όμως πιο προσιτό σε εμάς για να τον αγοράσουμε αν θέλουμε.

Κατ αρχάς να διευκρινίζουμε πως η όποια στρατηγική μας βασίζεται στην υπόθεση ότι ο Mensa Bonsu δε θα τιμωρηθεί από την Euroleague. Εαν συμμετάσχει κανονικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αλλάξουμε, αφού και credits θα δώσει και μια χαρά θα αποδώσει (ήδη το Σαββατοκύριακο στην Τουρκία έκανε ένα ακόμη double-double).

Με γνώμονα το ότι οι PG γενικά δεν δίνουν score ενώ οι SG-SF πετάνε, και επειδή ο Καλνιέτις είναι ασταθής σχετικά και παίζει σε δύσκολη έδρα και με ομάδα που δεν του ταιριάζει, θα κάνουμε μια παράδοξη κίνηση και θα τον ανταλλάξουμε με μόνο γνώμονα την εξοικονόμηση credits.

Στη θέση του θα πάρουμε τον Teodosic, για τους εξής λόγους: Είναι απίστευτα φτηνός, προέρχεται από καλή εμφάνιση, έχει κίνητρο να παίξει καλά απέναντι σε καλή ομάδα  (που λέγεται ότι ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει!). Εξοικονομούμε με τον τρόπο αυτό 21,3 credits.

Επίσης δίνουμε τον Micov που έχει ταβάνι γύρω στο 15-16 και θεωρούμε ότι αυτό το σκορ μπορούμε να το βρούμε από ένα αρκετά φθηνότερο παίκτη: Milosavljevic, που παίζει 35 λεπτά, με βατό αντίπαλο και σε ένα ματς χωρίς αύριο για την ομάδα του. Εξοικονομούμε και πάλι ικανοποιητικό αριθμό credits. (+11,2).

Μαζεύουμε λοιπόν ότι συγκεντρώσαμε από τις πωλήσεις μας, και ανταλλάσσουμε τον Σπανούλη (δε φαίνεται διατεθειμένος να φορτσάρει σε αυτή τη φάση) με το Hackett, που είναι μεν ξεκάθαρα στα ύψη σαν αξία, αλλά παίζει  ματς στα μέτρα του, εντός έδρας και χωρίς αύριο για την πρόκριση! Δε θα εκπλαγούμε αν δώσει πάλι σκορ κοντά στο +30!

Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα...Αμήν!

Η ομαδάρα μας για την εβδομάδα αυτή έχει ως εξής:


Teodosic 29
Rodriguez 69,1
Milosavljevic 39,7
Hackett 89,5
Hopson 73,7
Langford 87,8
Dragisevic 78,7
Hendrix 76,8
MensaBonsu 59,5
Dunston 75,4
Team credits 679,2
unspent credits 11,1


Εάν ο Μενσά-Μπουκέτ τιμωρηθεί, θα πάμε σε reset και χάραξη νέας στρατηγικής!

Καλή επιτυχία και πάμε για το νέο ρεκόρ! (μπαααα....)

NEWS UPDATE
 
 Η -αναμενόμενη είναι γεγονός- τιμωρία του Bonsu, μας οδηγεί σε αλλαγή πλάνων. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη απoυσία του Bykov λόγω τραυματισμού θα κρατήσει τον Καλνιέτις στην ομάδα μας εν τέλει.

Τη θέση του Bonsu διεκδικούν ο σταθερότατος Hines και ο φέρελπις Pleiss. H λογική λέει Hines αλλά εμείς πάμε με την καρδιά, και επιλέγουμε το φορμαρισμένο Pleiss που παίζει χωρίς αντίπαλο κατά την άποψή μας...

Σπανούλη αποφασίζουμε να κρατήσουμε λόγω των απουσιών του Ολυμπιακού, οπότε θα κάνουμε μόνο μια επιπλέον αλλαγή, το Lucas Gordon στη θέση του Micov!

Άρα αποχαιρετάμε με πόνο καρδιάς το Hackett, και ελπίζουμε να αποδώσει το δίδυμο Σπανούλης-Gordon που η αλήθεια είναι ότι φέτος είναι ασταθές σε επίπεδο ranking...

Η ομαδάρα μας...:


Kalnietis 50,3
Rodriguez 69,1
Gordon 58,6
Spanoulis 59,1
Hopson 73,7
Langford 87,8
Dragisevic 78,7
Hendrix 76,8
Pleiss 59,6
Dunston 75,4
Team credits 689,1
unspent credits 1,2

25 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, θα ήμουν ευγνώμων αν μου έδινες τη γνώμη σου.

    Η ομάδα μου έχει

    Rodriguez-Diamantidis
    Langford-Hackett-Fernandez-Spanoulis
    Ajinca-Medley-Bonsu-Brown

    και έχω άλλα 28 credits καβάτζα (οπότε νομίζω ότι αγοράζω ότι θέλω, συνολικά έχω 788 credits).

    Σκέφτομαι κι εγώ με τη λογική σου ότι Spanoulis και Rudy μπορεί να πατήσουν φρένο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Επίσης περιμένω να δω τι θα γίνει με το Bonsu.

    Η σκέψη μου αν δεν τιμωρηθεί ο Bonsu είναι να διώξω Spanoulis-Rudy για Hopson-Bogdanovic και έναν εκ των Medley ή Brown για τον Dragisevic. (Ποιον από τους δύο?)

    Aν τιμωρηθεί o Βonsu, προφανώς η μια αλλαγή θα είναι Bonsu για Dragisevic και μετά ποια άλλη? Να κρατήσω το Brown και να διώξω και τους δύο περιφερειακούς ή να ρισκάρω με κάποιον από τους δύο?

    Ευχαριστώ προκαταβολικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Τελικά ο πέλεκυς έπεσε στο Bonsu και είνι πρόβλημα για όλους όσους είχαν θέμα με τα credits, αφού θα έδινε και σκορ και credits.

      Οπότε η μια αλλαγή σου είναι ο Bonsu για Dragisevic όπως λες. Ή μήπως Dunston;

      Όσον αφορά τους περιφερειακούς, με δεδομένο ότι έχεις περίπου 10 credits επιπλέον (αν πήρες dragisevic), εάν κρατούσα κάποιον αυτός θα ήταν ο Rudy... Αλλά σκέψου ότι με Μπέγκιτς-Πρίντεζη απόντες, μήπως ο Σπανούλης (και ο Λοζέτσκι) πάρουν προσπάθειες;

      Δίλημμα δηλαδή..Ίσως και να μη χρειάζεσαι τρεις αλλαγές!
      Εγώ θα κρατούσα και τους 2...

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση!

      Dragisevic στη θέση Bonsu είναι η πιο σίγουρη αλλαγή που θα κάνω.

      Για Brown τι πιστεύεις μέσα στη Maccabi? Μια λογική επιλογή θα ήταν να πάρω Dunston στη θέση του.

      Σε αυτή την περίπτωση έχουν φύγει οι δύο αλλαγές στους ψηλούς και μένει μια πιθανή στην περιφέρεια. Με το Rudy έχω καεί στο παρελθόν για αυτό σκέφτομαι να τον διώξω, αν θες ρίξε μια ματιά στα στατιστικά και το χρόνο συμμετοχής του πέρυσι στο τέλος του Regular season. H επιλογή μου στη θέση του (αν φύγει τελικά) θα είναι μάλλον ο Hopson, παίζει εντός με σχετικά εύκολο αντίπαλο, είναι σταθερός contributor σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και η Efes θέλει το παιχνίδι..

      Άρα με αυτά τα δεδομένα η ομάδα θα γίνει

      Rodriguez-Diamantidis
      Langford-Spanoulis-Hackett-Hopson
      Ajinca-Dunston-Dragisevic-Medley

      Πώς σου ακούγεται?

      Εναλλακτικά κρατάω Brown, και ρισκάρω με Bogdanovic (που τον εκτιμώ απεριόριστα σαν παίκτη) στη θέση του Σπανούλη.

      ΥΓ: Θέλω γνώμη από όλους τους γνώστες όπως εσύ, γιατί η νίκη στο regular season δεν είναι και πολύ μακριά, είμαι 2ος αυτή τη στιγμή ;-)

      Διαγραφή
    3. Καμια φορά αν έχεις πολλές επιλογές είναι βάσανο!

      Σκέψου όμως ότι ίσως να μη χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να ανεβείς κορυφή (πόσες ομάδες συντηρείς ρε αθεόφοβε;), απλά να περιμένεις το παραπάτημα του από πάνω σου ;)

      Το σημαντικό είναι να έχεις στην ομάδα σου παίκτες που μπορούν να δώσουν και το πολύ μεγάλο ranking: Hacket, Langford, Brown, Sergio, Dunston, Ajinca, Dragisevic έχουν κανει ήδη το +30, άρα είσαι σε καλό δρόμο!

      Δεν ξέρω γιατί έχεις αποκλείσει Mirotic. O Hopson είναι σταθερότατος στο +20...Βλέπω ότι φοβάσαι τον Brown, πιθανώς να έχεις επηρεαστεί από το πρώτο ματς οπου ήταν τραγικός, αν και επειδή το είχα δει εκέινο το παιχνίδι, μου έκανε εντύπωση η κακή του επίδοση γιατί δεν ματσάρει με κάποιο 4ρι της Μακάμπι...

      Ο Bogdanovic παιζει μεν με CSSKA αλλά δε νομίζω να κάνει πάλι άσχημο σκορ, άρα δεν τον θεωρώ risky.

      Τελικά ίσως η επιλογή που προτείνεις να είναι καλύτερη ...(κρατημα Brown και αποκτηση Bogda)

      Διαγραφή
    4. Αυτό είναι αλήθεια για τις επιλογές, σκέψου ότι μειώθηκαν με την τιμωρία του Bonsu, πιο πριν είχα θαλασσώσει.

      Για Mirotic: είναι εντυπωσιακός μέχρι τώρα, αλλά κάθε εβδομάδα τον αποφεύγω γιατί περιμένω να παραπατήσει. Έχεις δίκιο ότι είναι κι αυτός καλή επιλογή, από την άλλη φοβάμαι όπως είπα το φρένο της Ρεάλ. Γενικά πάντως στους ψηλούς υπάρχουν πολλές καλές επιλογές αυτή την εβδομάδα.

      Για Brown: γιατί υποτιμάς τις αμυντικές ικανότητες του Blu? Τόσο γρήγορος όσο ο Brown δεν είναι, αλλά είναι πολύ σκληροτράχηλος έως και βρώμικος. Στο πρώτο παιχνίδι (κι εγώ το είχα δει) για κάποιο λόγο ο Πασούτιν είχε αφήσει το Brown για 14 λεπτά μόνο στο παρκέ, εξ ου και το χαμηλό σκορ. Απλά με δεδομένο ότι την επόμενη η Λοκομοτίβ παίζει με Παναθηναικό, δηλαδή επίσης ματς με θεωρητικά σκληρή ομάδα (αν και δεν το έχει αποδείξει πλήρως), σκέφτομαι να τον πουλήσω από τώρα. Είπαμε πολλές επιλογές στους ψηλούς, πρέπει να βρίσκω τις καλύτερες και έχεις δεις φαντάζομαι το πρόγραμμα του Dunston και του Dragisevic...

      Ξεκίνησα με 20 ομάδες και μετά τις πρώτες 3-4 αγωνιστικές παράτησα τις μισές και συνέχισα με τις 10 καλύτερες. Απλά ήμουν τυχερός και μου βγήκαν οι επιλογές από την αρχή, οπότε η τελευταία από τις 10 είναι 310η στην κατάταξη και δε μου πάει η καρδιά να την παρατήσω...

      Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη γνώμη σου, θα σε αναφέρω στον ευχαριστήριο λόγο μου αν κερδίσω τίποτα! :-)

      Διαγραφή
    5. Χαχα, περιμένω αναφορά στο ημίχρονο του τελικού στο Final 4 λοιπόν!

      Καλη επιτυχία ότι και αν επιλέξεις τελικά!

      Διαγραφή
    6. Nίκο,πρώτα απ'όλα σου εύχομαι να πατήσεις την κορυφή και να κερδίσεις τουλάχιστον τη regular season.
      Δεν νομίζω πως είμαι ο κατάλληλος για να σου δώσω συμβουλές αλλά εν πάσει περιπτώσει...Προσωπικά θα απέφευγα Σπανούλη σε αυτό το σημείο.Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις,αλλά δε βλέπω το λόγο να παίξει πολύ και μάλιστα να το πάει και πολύ προσωπικά.Πιο πιθανό να αναλάβει πολύ παιχνίδι ο Λο για να "μπει" λίγο καλύτερα και μαζί και ο Σλούκας.
      Ο Μπογκντάνοβιτς για αυτή την αγωνιστική είναι καλή επιλογή πιστεύω.Ομοίως και ο Ρούντι έχει τα ρίσκα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.Πιθανότατα πάει πάνω του ο Μος(από τα δυνατά τεστάκια της Ρεάλ),ένας εκ των καλύτερων αμυντικών στη θέση του στην Ευρώπη.Εγώ θα τον κράταγα τον Μπράουν.Κι ο Χόπσον πολύ καλή επιλογή.
      Ερώτηση από πλευράς μου μιας και το ενδιαφέρον πλέον έχει στραφεί στις ομάδες των 3π. και των ασίστ.
      Ο Οχαγιόν πιστεύετε θα φάει πάλι πάγκο με την Λοκομοτίβ όπως στο Κράσνονταρ λόγω του γνωστού θέματος ή δεν υπάρχει πλέον λόγος μιας και παίζουν εντός?

      Διαγραφή
    7. Δε νομίζω να φάει πάγκο γι αυτό το λόγο, αλλά δεν τρελαίνομαι και για Οχαγιον στο 3π...

      Διαγραφή
    8. E,όχι και 3π. ο Οχαγιόν.Στις ασίστ τον έχω...
      Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση,το ρώτησα επειδή στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι είχε παίξει πολύ πολύ λίγο μάλλον λόγω των αποδοκιμασιών.

      Διαγραφή
    9. ααααα, πάσο τότε! Δε βρήκα κάποιον καλύτερο, 2-3 ασιστ εχω πολλούς εκει και χαμηλότερα, αλλά να μπορεί δυντητικά τις 5+, μονο ο Yagev...

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Mr Kidd.
    Θα ήθελα την άποψη σου.
    Η ομάδα μου την περασμένη εβδομάδα....
    Καλνιέτις,Αρόγιο,Τζεντίλε,Παππάς,Χάκετ,Σιλμπ,Μπόνσου,Χάινς,Ντραγκίσεβιτς,Γιαβτόκας(άστα να πάνε...)
    Προκύπτουν τα προβλήματα με Παππά και Μένσα Μπόνσου,2 παίκτες που δεν θα άλλαζα υπό άλλες συνθήκες και έχω θεματάκια.
    Είχα σκοπό να σουτάρω Καλνιέτις να πάρω κάποιον φθηνό όπως Μίλος ή Ούκιτς,ήθελα και τον Τζεντίλε να διώξω και τον ανεκδιήγητο Γιαβτόκας.Ποιους λες να διώξω και τι προτείνεις να πάρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aloha!
    Ο έρωτάς σου με το Τζεντίλε δεν έχει προηγούμενο :)

    Λοιπόν νομίζω στη θέση Παππά υπάρχουν 2 παικτάκια που αξίζει να δεις: Lighty από Nanterre και Cook απο Budivelnik.

    Στη θέση Bonsu τον φορμαρισμένο Pleiss ή (έκπληξη) το Ρέγιες που θα πάρει χρόνο λόγω απουσίας Μπουρούση, ενώ υπάρχει και ο ανεβασμένος Erden, αλλά και ο Nelson που είναι καλός παίκτης και θα πάρει χρόνο και σουτ με Zielona.

    Από τους υπόλοιπους, θα άλλαζα Γιαβτόκας ...ισως ο Furcan να ειναι λυση λογω απουσιας Bonsu.

    Είσαι πάντως στα σκοινιά λόγω τραυματισμών...Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω το Weems στις φτηνές επιλογές στους κοντούς και με αρκετό ρίσκο τον Krstic στους ψηλούς (ποντάρω σε νίκη CSKA από ότι βλέπετε).
      Επίσης στις μεσαίες τιμές στους ψηλούς υπάρχουν και οι Hamilton-Pleiss (ο τελευταίος έδωσε 41 PIR στην Ισπανία προχθές) που αντιμετωπίζουν τους ανύπαρκτους ψηλούς της Lietuvos.

      Διαγραφή
    2. Pleiss Πιστευω και γω...γενικα εχει τρομερη προοδο, τον παρακολουθώ από περυσι με bamberg...Hamilton είναι επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του, αλλιως ειναι πολυ αξιοπιστος.Krstic ακόμα δεν εχει φορτσαρει

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ Αλντεμίρ έβαλα αλλά το ξανασκέφτομαι λόγω Πετγουει....
      Πότσιους-Μέλλι πώς σας φαίνονται.Ο ένας καλείται να σκοράρει αρκετά,μιας και η Ζαλγκίρις παίζει για την πρόκριση ενώ ο άλλος με την απουσία του Σάμιουελς θα πάρει περισσότερο χρόνο και προσπάθειες.
      Αλντεμίρ ή Πέτγουει?

      Διαγραφή
    4. Ο Πέτγουει λογικά θα παρει χρόνο συμμετοχής, το ίδιο και ο Αλντεμίρ.

      Δύσκολο δίλημμα και δε μπορώ να υποψιαστώ τι θα ήταν καλύτερο.

      Ίσως Αλντεμιρ λόγω του ότι εξαρτάται ελάχιστα από το μακρινό σουτ και παίρνει ριμπαουντ...

      Συνηθως όταν είμαι σε δίλημμα διαλέγω την τριτη λύση!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα παιδιά,
    η τιμωρία του Άγγλου άλλαξε τα σχέδια απο πολύ κόσμο τελικά!
    +++το κακό(επιτέλους) παιχνίδι του Bogdanovic που με αναγκάζουν να τον αγοράσω μου μένουν 2 αλλαγές με τη μια να είναι σίγουρα ο Bonsu και η άλλη ο Tomic(επίφοβα μικρός χρόνος συμμετοχής!)
    Και τώρα συμβουλή: 114,61 credits για 2 ψηλούς!!!
    (Ajinca,Dragisevic είναι οι άλλοι 2 που έχω)
    Σας ακούγεται καλύτερο δίδυμο το Dunston-Erden , Lauvergne-Nelson ή κάτι άλλο???

    geroly7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα,

      Dunston - Erden είναι για μένα καλό δίδυμο στα credits που διαθέτεις.

      Τον Nelson τον πιστευω και αν δεις τον είχα απιλέξει στην ομάδα την πρώτη κι ολας αγωνιστική, απλά δεν ξέρω αν είναι σε φουλ αγωνιστική ετοιμότητα ακόμη...

      Ένα ρίσκο είναι και ο Macvan που όταν παίζει 30 λεπτά κάνει πάντα σχεδόν double-double, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει ...Κάτι φαίνεται να υπάρχει μεταξυ αυτου και του Αταμάν...

      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  5. Kαλημέρα κι από μένα σε όλους,

    Πολύ δουλειά αυτή την εβδομάδα, 6η μέρα κοψίματος τσιγάρου, μας έκατσε κι η τιμωρία του Μπονσού κι έδεσε το γλυκό :p

    Έχω 49,36 credits διαθέσιμα για ένα 2-3άρι. Από Devin Smith και κάτω δηλαδή.. Καμία καλή ιδέα πέρα από τα προφανή - Ναβάρο δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...Xειρότερο το πρόβλημα του Bonsu από το κόψιμο του τσιγάρου:)

    Στο credits που αναφέρεις έχω 3 προτάσεις : Bogdanovic, Milosavljevic...και πολύ δυνατά παίζει ο Dragic!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Zoran Dragic, Milosavljevic, Kostas Papanikolaou

    geroly7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιας και μπλέχτηκα ανάμεσα στους δύο της Παρτίζαν αποφάσισα να πάρω τον Dragic!

    ps: Σαφώς και χειρότερο το θέμα του Μπονσού.. αφού το βλέπεις και λες κάτσε να ανάψω ένα τσιγάρο για να βρω τον αντικαταστάτη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαχα...αν δεις ότι δυσκολεύει πολύ άστο να το κόψεις μόλις μπει το τοπ16!
      Ο Ντράγκιτς μπορεί να κάνει πολύ μεγάλο σκορ αλλά είναι και λίγο ασταθής οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.
      Εγώ θα κοίταζα και Τζεντίλε ή Εγιένγκα.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μη δεν κοίταζες Τζεντίλε!!! Χωρίς πλάκα τον θεωρώ υποσχόμενο, αλλά αν ειναι ασταθής ο Dragic, τι να πουμε για Gentile Που παιζει και με Ρεαλ, ε; (Τσεκάρετε το ranking που επιτρέπει στους αντιπάλους της...52 μέσο όρο!!!)

      Διαγραφή
    3. Στο τοπ 16 θα' ναι μεγαλύτερα τα ζόρια...! Τον είχα σκεφτεί κι εγώ τον Τζεντίλε αλλά μόλις συνειδητοποίησα τον αντίπαλο είπα "οκ μας φτάνει ο Keith από Armani"

      Διαγραφή